Kom naar het biologische lifestyle festival EkoTown!

Geplaatst op: 05-05-2014

Kom naar het biologische lifestyle festival EkoTown!

Vind je biologische lifestyle belangrijk? Kom dan in het weekend van 21 & 22 juni naar EkoTown in het Amsterdamse Bos!! In het speciale pop-up dorp vind je 2 dagen lang diverse Plaza's vol informatie en inspiratie op het gebied van biologisch eten, sport, beauty en recreatie met meer dan 30 live optredens van jong talent en bekende artiesten.

Tijdens en na het festival wordt al het afval uiteraard apart gescheiden van elkaar en wordt het biologische eten geserveerd in biologisch afbreekbare disposables.

Diverse Plaza's

In ProefPlaza geniet je van kleine gerechtjes en ontmoet je de mensen achter de producten. Boeren en telers geven in BoerenPlaza vol passie uitleg over de herkomst van hun producten. In SportPlaza kun je via bootcamp- en yogalessen (door yoga guru Johan Noorloos) de dag een actief tintje geven (douches aanwezig). Een debat - geleidt door Felix Rottenberg - of lezing over sport, voeding, beauty of de toekomst van ons eten staat centraal in SprekersPlaza met o.a. Wim Hof  alias ‘The Iceman', Gerard Ekdom en Jan Velema. Niels Geusebroek, Van Dik Hout, Tangarine, Jett Rebel, Stevie Ann en ruim 20 andere live acts zie je in MuziekPlaza.

Voor jong & oud

Voor de kleine bezoekertjes is er KidsPlaza waar ze op een speelse manier meer over voeding en beweging leren, kunnen ze op avontuur gaan in het bos, papier maken van olifantenpoep en meedoen aan leuke yogalessen. Bekende namen op het festival zijn o.a. Ralph Moormann (gezondheidscoach), Olympisch Kampioen snowboarden Nicolien Sauerbreij, sing-songwriter Niels Geusebroek en internationale make-up artist Dr Hauschka Karim Sattar.

Kaarten bestellen of meer informatie? Ga naar www.ekotown.nl.

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief