Kom naar de Gezondste Fair van Nederland!

Geplaatst op: 30-06-2014

Kom naar de Gezondste Fair van Nederland!

Op zaterdag 5 juli a.s. vindt weer de Gezondste Fair van Nederland plaats in 't Harde. Van 10.00 tot 16.00 uur is er van alles te beleven op het erf van Zorgboerderij Westbroek en in de beroemde tuinen van A. Vogel.

Deze fair is een gezond en gezellig dagje uit voor het hele gezin met gratis entree!

Diverse demonstraties en kramen

Op de Gezondste Fair van Nederland staan kramen met fairtrade en biologische producten, gezonde lekkernijen en oude ambachten waar u van alles kunt proeven en proberen zoals een groene smoothie maken. Verder zijn er diverse demonstraties zoals mandenvlechten, wolspinnen en schaapscheren en er zijn muzikale optredens. Daarnaast zijn er huifkartochten en kan er met pijl en boog geschoten worden.

Kinderactiviteiten

Natuurlijk is er ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen koe melken, grabbelen, pony rijden, springen op een springkussen, zich laten schminken en nog veel meer. En een wandeling door de A.Vogel tuinen is dankzij de nieuwe A.Vogel puzzelspeurtocht spannend, leuk en leerzaam. Het Blotevoetenpad zorgt voor een leuke voelbelevenis.

Bijzondere samenwerking

Dit jaarlijks terugkerende evenement is een bijzondere samenwerking tussen A. Vogel tuinen en Zorgboerderij Westbroek, een dagbestedingslocatie van 's Heeren Loo. Hier kunt u een kijkje in de keuken nemen waarbij cliënten van 's Heeren Loo laten zien wat voor werk zij dagelijks op de boerderij doen. Of u kunt een wandeling maken door de A.Vogel tuinen onder leiding van een enthousiaste gids.

U bent van harte welkom op Landgoed Zwaluwenburg, Eperweg 3-5 in 't Harde (tussen 't Harde en Elburg).

Bekijk het dagprogramma van de Gezondste fair van Nederland

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief