Kom naar de Bloempluk-dag in de A.Vogel tuinen

Geplaatst op: 15-10-2013

Kom naar de Bloempluk-dag in de A.Vogel tuinen

Wil je zelf een prachtig wildboeket van rode zonnehoeden, grote kattenstaart en cosmea plukken? Dan ben je van harte welkom in de A.Vogel tuinen op donderdag 24 oktober van 13:00 tot 15:00 uur voor de speciale Bloempluk-dag!

Duik met de tuinmannen de velden in en stel zelf een prachtig herfstboeket samen. De deelname is geheel gratis.

Topjaar voor tuinseizoen A.Vogel

Met de Bloempluk-dag sluit A.Vogel traditioneel het tuinseizoen af. Een topjaar dit keer want het bezoekersaantal bereikte een record van 40.000 bezoekers. En de oogst bleek ondanks het koude voorjaar één van de beste allertijden te zijn. Wilfred Schenk, Hoofd A.Vogel tuinen: "Zo'n 45.000 kilo aan planten hebben we dit jaar van het land gehaald. En de kwaliteit? Bijzonder goed. Aan het hoge gehalte werkzame stoffen in de planten zag je totaal niet af dat het voorjaar traag van start ging."

Uitje voor het hele gezin

Gelukkig zijn lang niet alle planten geoogst. Sterker nog: er staat nog een kleurenpracht aan bloemen. Klaar om door liefhebbers geplukt te worden op de Bloempluk-dag, een uitje voor het hele gezin in de herfstvakantie. Want naast het plukken, kunnen bezoekers ook A.Vogel producten proeven, een speurtocht doen, het blotevoetenpad lopen en een herfstwandeling maken over het prachtige landgoed Zwaluwenburg.

Locatie A.Vogel tuinen

De A.Vogel tuinen zijn te vinden aan de Eperweg tussen ‘t Harde en Elburg. De toegang is gratis. De plukvelden bevinden zich voor in de tuinen aan het einde van het grasveld (voorbij de tent). Uitsluitend op de georganiseerde Bloempluk-dag op donderdag 24 oktober van 13:00 tot 15:00 uur kan de bezoeker een boeket samenstellen in de A.Vogel tuinen.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief