Kom in januari naar de De Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht!

Geplaatst op: 31-12-2010

Kom in januari naar de De Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht!

In januari vindt alweer de 4e editie van De Nationale Gezondheidsbeurs plaats voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde leefstijl, gezond zijn en gezond blijven!

De beurs wordt gehouden op 21, 22 en 23 januari 2011 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Diverse gezondheidspaviljoens

Op de Nationale Gezondheidsbeurs bevinden zich gezondheidszones met diverse gezondheidspaviljoens; medisch, eten en drinken, verzorging en sport en welness. In de zones kunnen diverse gezondheidscheck-ups, testen en metingen gedaan worden en is er een doorlopend podiumprogramma met een gevarieerd aanbod aan lezingen en presentaties. Ook kunnen er leuke workshops en groepslessen gedaan worden op het Yoga Plein.

Meer dan 100 exposanten

Meer dan 100 exposanten zijn verspreid over de 4 verschillende gezondheidszones, hier vind je o.a. BriteSmile, CareVision, Depend, Elmex en Meridol, Holland Pharma, Imgroma, OTC Pharma International BV, Pfizer en SSL Healthcare Nederland N.V.

Nieuw: de Allergiebeurs

Nieuw dit jaar is de AllergieBeurs die geïntegreerd is op de Nationale Gezondheidsbeurs. Ruim 25% van de Nederlanders heeft een allergie; op de Nationale Gezondheidsbeurs 2011 is hier extra aandacht voor!

Korting

De entreeprijs is €12.50 maar u kunt ook een korting van € 3,50 ontvangen. Mocht u interesse hebben voor deelname voor de Gezondheidsbeurs dan kunt u informatie aanvragen.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief