Kneipp zorgt goed voor je handen tijdens de winter

Geplaatst op: 12-11-2012

Kneipp zorgt goed voor je handen tijdens de winter

Ook in de winter is een goede verzorging van je handen absoluut een must. Door de temperatuursverschillen kunnen je handen sneller uitdrogen en trekkerig aanvoelen. Verzorg je handen dus met een handcrème die je droge handen goed beschermen en hydrateren.

De handcrèmes van Kneipp met natuurlijke formules beschermen, hydrateren en verzorgen je handen en zijn ideaal om mee te nemen in je tas.

Kneipp Handcrème Aloë Vera

Speciaal voor de gevoelige huid is er Kneipp Handcrème Aloë Vera, een handcréme die snel intrekt en de vochtbalans van de huid perfect langdurig op peil houdt tijdens de gure maanden. Deze hydraterende handcrème bevat vitamine E, panthenol (B5) en aloë vera. Vitamine E en B5 versterken en beschermen de huid tegen de schadelijke invloeden van buitenaf, de toegevoegde aloë vera zorgt dat de natuurlijke vochtbalans van de huid behouden blijft. De handcrème is perfect geschikt voor elk moment van de dag.

Kneipp Handcrème Amandelbloesem

Heb je last van een droge en gevoelige huid die extra verzorging nodig heeft? Gebruik dan de Kneipp handcrème Amandelbloesem. Deze intensief verzorgende handcrème bevat namelijk amandelolie, avocado en vitamine A en E die de gevoelige en droge huid van je handen extra voedt, verzorgt en beschermt tegen de temperatuursverschillen. Deze handcrème is overdag te gebruiken maar ook voor extra voeding 's nachts!

Zonder conserveringsmiddelen

Alle producten van Kneipp zijn dierproefvrij en bevatten geen conserveringsmiddelen (waaronder parabenen), dierlijke ingrediënten en minerale en siliconenoliën.

 

Consumentenadviesprijzen

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief