Kneipp voetverzorging in nieuwe frisse verpakking

Geplaatst op: 27-05-2014

Kneipp voetverzorging in nieuwe frisse verpakking

De voetverzorgingsproducten van Kneipp zijn in een geheel nieuw jasje gestoken. De verpakkingen van de voetbadbruistabletten, voetbadkristallen en de voetcrème hebben een fris en geel design gekregen en zorgen voor een zomers gevoel.

De samenstelling is niet veranderd, de drie producten hebben dezelfde vertrouwde samenstelling maar dan in een vernieuwde hippe verpakking.

Kneipp Voetbadbruistabletten

Heb je last van vermoeide of overbelaste voeten na het werk of een dagje winkelen? De voetbadbruistabletten van Kneipp verzorgen, verkwikken en zorgen dat je voeten weer heerlijk ontspannen. De tabletten bevatten hoogwaardig calendula- en kastanje extract, kamfer en menthol. De bruisende werking en etherische oliën zorgen voor optimale verkwikking en verzorging.

Kneipp Voetbadkristallen

De Kneipp voetbadkristallen reinigen, verzorgen, ontlasten en verkwikken vermoeide voeten. De zoutkristallen zijn rijk aan mineralen en sporenelementen en bevat onder meer calendula extract, rozemarijn en natuurlijke etherische oliënen. Deze voetbadkristallen zijn ook geschikt voor diabetici.

Kneipp Voetcrème

Kneipp voetcrème bevat o.a. amandelolie, calendula, kastanje-extract, kamfer, menthol, rozemarijn, lavendel en patchouli. De voetcrème maakt je (ruwe) voeten weer heerlijk zacht en soepel, helpt onaangename geurtjes en blaarvorming voorkomen en bevordert de doorbloeding.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Kneipp Voetbadbruistabletten  € 5,07/6 st
  • Kneipp Voetbadkristallen  € 7,62/500 gr
  • Kneipp Voetcrème  € 8,12/75 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief