Kneipp introduceert nieuwe mannenlijn voor onder de douche

Geplaatst op: 31-08-2015

Kneipp introduceert nieuwe mannenlijn voor onder de douche

Kneipp heeft nu ook speciaal voor de man heerlijke doucheproducten die verrijkt zijn met onder andere zeemineralen, guarana, jojobaolie en verse ceder! De mannenlijn bestaat uit drie varianten: twee soorten 2-IN-1 douche en een Douche foam.

2-in-1 Douche Ready to Go

De nieuwe verkwikkende energie van Kneipp 2-in-1 douche Ready to Go heeft een natuurlijke verzorgende formule met citroengras en Guarana die het vochtverlies van de huid minimaliseert en beschermt tegen uitdroging. De geur van deze 2-in-1 douche is stimulerend en activerend en verzorgd de huid en het haar op een milde wijze.

2-in-1 Douche Cool Freshness

De 2-in-1 douche Cool Freshness van Kneipp bestaat uit een natuurlijk verzorgende formule met cool mint en zeemineralen die het vochtverlies van de huid minimaliseert en de huid beschermt tegen uitdroging. De verkoelende, frisse geur revitaliseert en reinigt tegelijkertijd huid en haar op een subtiele manier. 

Douche foam Men only

De nieuwe douchefoam Men Only van Kneipp heeft een stoere mannelijke geur van verse ceder en kostbare jojobaolie en zorgt onder de douche, wanneer de gel in aanraking komt met water, voor heerlijk, weelderig en zacht schuim met een natuurlijke formule met verse ceder en kostbare jojoba olie.


Consumentenadviesprijzen

  • Kneipp 2-IN-1 Douche Ready to Go Douche gel/shampoo  € 4,99/200 ml
  • Kneipp 2-IN-1 Douche Cool Freshness Douche gel/shampoo  € 4,99/200 ml
  • Kneipp Douche foam Men only € 6,99/200 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief