Kneipp introduceert Natuurlijk Zacht Body Crèmes!

Geplaatst op: 26-09-2013

Kneipp introduceert Natuurlijk Zacht Body Crèmes!

Vind je de verzorgingslijn Natuurlijk Zacht van Kneipp ook zo verrukkelijk? Deze lijn is onlangs uitgebreid met twee nieuwe Body Crèmes zodat je de hele dag kunt genieten van deze subtiele geuren die je huid voeden, zijdezacht laten aanvoelen en je een echt verwengevoel geven!

Kneipp Body Crèmes hydrateren je huid 24 uur lang en zijn vrij van minerale oliën, siliconen en conserveringsmiddelen (parabenen).

Kneipp Body Crème Amandelmelk-amandelolie

Deze nieuwe Body Crème Amandelmelk-amandelolie hydrateert en voedt je huid en wordt goed opgenomen dankzij de toegevoegde verzorgende bestandelen amandelolie en amandelmelk. Na gebruik voelt je huid zijdezacht en soepel aan met een heerlijke geur. Een Body Crème voor zowel lichaam als geest.

Kneipp Body Crème Vijgenmelk-arganolie

Heb je last van een droge huid? Kies dan voor de nieuwe Body Crème van Kneipp met vijgenmelk en arganolie. Deze langdurige intensieve Body Crème geeft je droge huid extra voeding en hydratatie, precies wat je huid nodig heeft! Net als de Kneipp Body Crème Amandelmelk -amandelolie wordt deze goed door de huid opgenomen, voelt niet plakkerig aan en maakt haar heerlijk zacht en soepel. De heerlijke geur zorgt bovendien voor een intens verwengevoel!

De Kneipp Body Crèmes zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen.

Consumentenadviesprijzen


Lees meer over de Natuurlijk Zacht verzorgingslijn van Kneipp:

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief