Kneedbare aromatherapie, verlicht hoofdpijn en verminderd spanningen bij stress

Geplaatst op: 16-05-2011

Kneedbare aromatherapie, verlicht hoofdpijn en verminderd spanningen bij stress

Vaak last van hoofdpijnklachten, spanningen, stress of drukte in het hoofd? Dan is de nieuwste Mohdoh 'Headeez' een aanrader!

100 % recyclebaar

Mohdoh is kneedbare aromatherapie, wat lijkt op klei en is gemaakt van cellulose (papierpulp) en vermengd met lucht om het luchtiger te maken. Alle varianten van Mohdoh (er zijn inmiddels 9 verschillende soorten) zijn compleet recyclebaar en brengen geen schade toe aan eco-systeem. Zelfs de verpakkingen zijn 100 % recyclebaar. Mohdoh is het eerste natuurlijke product dat Aromatherapie,Kleurentherapie en Speeltherapie combineert.

Voor verlichting van hoofdpijn en vermindering van spanningen

De nieuwe Mohdoh variant ‘Headeez' combineert essentiële oliën van Kamille, Lavendel, Munt en Basilicum. Door te kneden en de geur te inhaleren, help je hoofdpijnklachten te verlichten en nemen spanningen en een gevoel van stress en drukte in het hoofd af. Alle essentiële oliën van Mohdoh hebben een ECOCERT- certificaat voor puurheid, die speciaal ontwikkeld zijn door de bekende Engelse aromatherapie- experts Shirley en Penny Price.

 

Consumentenadviesprijs

  • Mohdoh Mouldable Aromatherapy  € 7,99/ 50 gram

 

Mohdoh werd de winnaar in 2010 én 2011 in de categorie ‘Beste Nieuwe Non Food- Product' tijdens bekende ‘Natural Organic Products Show' in Londen.

Meer informatie: www.i-beauty.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief