KNDB Ondernemersdag 8 september

Geplaatst op: 02-08-2011

KNDB Ondernemersdag 8 september

Op donderdagmiddag 8 september organiseert de KNDB haar jaarlijkse Ondernemersdag in de Brabanthallen in Den Bosch.

Beursgebouw van Beautiful

Voor dit openbaar middagprogramma heeft de KNDB samenwerking gezocht met TFO, de organisator van de beurs Beautiful. De Ondernemersdag van de KNDB vindt plaats in het beursgebouw van Beautiful, de enige vakbeurs voor Drogisterij, Gezondheidswinkel, Parfumerie en Apotheek in Nederland die gehouden wordt op 7 en 8 september. Een prachtige gelegenheid om beide evenementen te bezoeken in één middag/avond.

Ondernemen met gezond verstand

Het programma start om 15.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Vanaf 14.30 uur worden alle deelnemers ontvangen met koffie/thee en een Bossche Bol. Stephanie Meintel van Q&A Research & Consultancy brengt de kansen en bedreigingen van de detailhandel en de drogisterijbranche in het bijzonder in kaart en betrekt hierbij de resultaten uit het onderzoek naar retailtrends 2020.

Rondetafeldiscussie

Vervolgens een rondetafeldiscussie waarbij ondernemers uit verschillende detailhandelsbranches met elkaar in gesprek gaan over kansen en bedreigingen en vooral oplossingen en mogelijkheden die zij gevonden hebben om concurrentie het hoofd te bieden.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief