Kids tandpasta van Etos verkozen tot Beste Koop Consumentenbond 2014

Geplaatst op: 26-02-2014

Kids tandpasta van Etos verkozen tot Beste Koop Consumentenbond 2014

De Consumentenbond heeft de Kids tandpasta 0-5 jaar van Etos eigen merk uitgeroepen tot Beste Koop. Uit onafhankelijk onderzoek bleek dat de Kids tandpasta 0-5 jaar van Etos de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.

De Kids Tandpasta 0-5 jaar van het eigen merk van Etos werd beoordeeld met een 7,8 en kost slechts 75 cent.

Twee minuutjes per dag poetsen

Tandjes poetsen bij peuters kan soms best wel eens lastig zijn. Zodra de eerste tandjes zichtbaar zijn begin je met poetsen, twee minuutjes per dag. En dan is een goede tandpasta heel belangrijk: eentje die lekker smaakt en heerlijk schuimt kan daarbij helpen. Etos Kids tandpasta is speciaal ontwikkeld voor melktandjes en heeft een heerlijke fruitsmaak. De toegevoegde fluoride versterkt het tandglazuur en helpt het gebit van kinderen te beschermen én schoon te houden.

Het onderzoek van kindertandpasta van Consumentenbond*

Een kindertandpasta is goed wanneer die de juiste hoeveelheid fluoride (500-750 mg/kg) bevat en niet te veel een slijpende werking heeft. Dat is in een laboratorium getest. Ook is het belangrijk dat kinderen tandpasta niet vies vinden. Om dat uit te zoeken hebben 20 kinderen 10 verschillende soorten tandpasta's, die in de test zijn meegenomen, uitgeprobeerd en kwam Etos Kids Tandpasta 0-5 jaar het beste uit de test.

*Bron: Beste Koop voor je Kind, Consumentenbond, februari 2014 nr. 2

 

Consumentenadviesprijs

  • Etos Kids Tandpasta 0-5 jaar € 0,75/75 ml

 

Lees ook:

Etos zwangerschapstest verkozen tot Beste Koop Consumentenbond 2013

Etos Maxi Luier uitgeroepen tot Beste Koop 2013

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief