Kerst Limited Edition 2013 van Oriflame

Geplaatst op: 11-12-2013

Kerst Limited Edition 2013 van Oriflame

De kerstdagen komen steeds meer in zicht en veel merken komen met Limited Editions! Ook Oriflame want zij hebben speciaal voor de Kerst van 2013 drie lekkere verwenproducten met de heerlijke wintergeuren cranberry, dennen, vanille en kruidige kaneel.

De Limited Eddition van Oriflame bestaat uit een Berry X-mas Bubble Bath, Christmas Wish Soap Bar en een Christmas Wish Hand Cream in een mooie verpakking.

Oriflame Berry X-mas Bubble Bath

Lekker ontspannen en genieten? Laat je dan heerlijk wegzakken in een ontspannend warm bad boordevol ontelbare bubbels met de geur van de feestdagen. Voed je huid én prikkel zintuigen op een aangename wijze met dit verrukkelijke badschuim met de typische kerstgeuren van cranberry, vanille, kaneel en sensuele musk!

Oriflame Christmas Wish Soap Bar

Deze prachtige zeep in kerstboomvorm met een frisse dennengeur is er speciaal voor de feestdagen van 2013.  Deze zeep is ontwikkeld op plantaardige basis en vormt hét perfecte, betaalbare cadeautje voor dit seizoen.

Oriflame Christmas Wish Hand Cream

Handen kunnen altijd iets extra's gebruiken! Met deze handcrème worden de feestdagen nog specialer dankzij de frisse, winterse dennengeur. De hydraterende formule in deze speciale Limited Edition geeft je handen een zacht en glad gevoel en laat ze langdurig comfortabel aanvoelen. 

 

Consumentenadviesprijzen

  • Oriflame Berry X-mas Bubble Bath  € 9,00/300 ml
  • Oriflame Christmas Wish Soap Bar  € 3,00/75 g
  • Oriflame Christmas Wish Hand Cream  € 8,00/75 ml

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief