Josep Font ontwerpt Limited Edition voor Nivea Soft!

Geplaatst op: 19-04-2011

Josep Font ontwerpt Limited Edition voor Nivea Soft!

Deze zomer komt Nivea weer met een speciale Limited Edition Nivea Soft verpakking die deze keer ontworpen is door dé Spaanse fashion designer Josep Font en je absoluut moet hebben!

Tijdelijk in nieuwe trendy verpakking

Elke zomer zit Nivea Soft gedurende enkele maanden gehuld in een trendy verpakking. Na Beth Ditto en Lady Gaga werkt Nivea dit jaar met de Spaanse fashion designer Josep Font die bekend staat om zijn (gedetailleerde) haute couture creaties. Tijdelijk gaat de traditionele Nivea Soft pot verpakking van 200 ml uit het assortiment en maakt plaats voor deze nieuwe trendy verpakking die geheel past bij het jaargetijde!

Met poëtische weerspiegeling van de zee

Het thema van deze speciale Limited Edition staat in het teken van "Sea" en geeft de wereldberoemde designer Josep Font ons een kijkje in de fantasierijke wereld van couture. Tijdelijk is de Nivea Soft pot omgetoverd in een poëtische weerspiegeling van de zee met een mooi motief van een zeemeermin met een tulband op haar hoofd die gemaakt is van zeesterren.

Voor een zachte, gladde en soepele huid

Met deze gelimiteerde editie kom je helemaal in de stemming voor de zomer! Deze snel absorberende vochtinbrengende crème met een lichte en frisse textuur is niet vet en bevat werkzame verzorgende ingrediënten zoals Jojoba-olie die de huid glad, zacht en soepel maken. Bovendien bevat de crème Vitamine E die de huid zeer doeltreffend beschermt en is de crème huidvriendelijkheid dermatologisch bewezen en PH-huidneutraal!

 

Consumentenadviesprijs

  • Nivea Soft Limited Edition Josep Font pot  € 5,09/200 ml, verkrijgbaar vanaf juni 2011

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief