John Frieda vernieuwd de Luxurious Volume lijn voor fijn en futloos haar

Geplaatst op: 27-02-2013

John Frieda vernieuwd de Luxurious Volume lijn voor fijn en futloos haar

Heb je fijn, futloos haar dan heeft John Frieda goed nieuws! John Frieda introduceert de geheel vernieuwde lijn Luxurious Volume, producten met een speciale technologie voor vrouwen met fijn, futloos haar voor een natuurlijke volume die de hele dag stand houdt.

De John Frieda Luxurious Volume producten in nieuwe verpakking geven meer grip, textuur en volume aan fijn en futloos haar met zichtbaar natuurljke volume. Ook zijn er twee nieuwe producten aan de lijn toegevoegd: de Fine to Blow-Out Styling Spray en de Volume Refresh Dry Shampoo. De vernieuwde haarverzorgings- en stylinglijn bestaat nu uit 7 producten.

John Frieda Luxurious Volume Touchably Full Shampoo

De shampoo uit deze vernieuwde lijn heeft een zachte reiniging voor het haar zonder het ruw te maken en bevat een gespecialiseerde volume building technologie welke tijdens het stylen ook geactiveerd wordt om het natuurlijke volume van je haar te versterken.

John Frieda Luxurious Volume Touchably Full Conditioner

Deze conditioner is de perfecte voorbereiding op de andere producten en heeft een gewichtloze ontwarring die het haar na gebruik niet verzwaart maar zorgt voor volume die mooi natuurlijk oogt en aanvoelt.

John Frieda Luxurious Volume Fine to Blow-Out Styling Spray

Deze spray is nieuw binnen de lijn en bestaat uit een gepatenteerde mix van polymeren die zich heel makkelijk laat verspreiden door het haar. Tijdens het föhnen wordt het volume-effect geactiveerd door de warmte van de föhn voor een natuurlijke volle look.

John Frieda Luxurious Volume Blow Dry Lotion Root Booster

Een spray die perfect zorgt voor extra volume bij de haaraanzet. De formule beschermt het haar tegen de hitte van de de föhn en versterkt het haar en geeft meer stevigheid en volume.

John Frieda Luxurious Volume Volume Building Mousse

Deze lichte mousse verstevigt de haarvezel en omhult ieder haarstreng en zorgt daarmee voor voller haar. Het geeft je haar volume zonder te verzwaren.

John Frieda Luxurious Volume All-Day Hold Hairspray

Een sneldrogende ultrafijne vochtbestendige haarspray die zorgt voor een natuurlijke volumineuze looks tot wel 24 uur lang zonder het haar te verzwaren.

John Frieda Luxurious Volume Volume Refresh Dry Shampoo

Deze dry shampoo is nieuw en geeft het haar tussen de wasbeurten door een frisse oppepper en geeft het haar een liftingeffect en opnieuw volume wanneer het weer futloos is of weer begint in te zakken.

 

Consumentenadviesprijzen

  • John Frieda Luxurious Volume Touchably Full Shampoo  € 9,14/250 ml
  • John Frieda Luxurious Volume Touchably Full Conditioner  € 9,14/250 ml
  • John Frieda Luxurious Volume Fine to Blow-Out Styling Spray  € 9,14/100 ml
  • John Frieda Luxurious Volume Blow Dry Lotion Root Booster  € 9,14/125 ml
  • John Frieda Luxurious Volume Volume Building Mousse  € 9,14/200 ml
  • John Frieda Luxurious Volume All-Day Hold Hairspray  € 9,14/250 ml
  • John Frieda Luxurious Volume Volume Refresh Dry Shampoo  € 9,14/150 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief