John Frieda opent blondseizoen en onderzoekt blondines!

Geplaatst op: 01-06-2012

John Frieda opent blondseizoen en onderzoekt blondines!

John Frieda is al jarenlange expert op het gebied van blond haar en zocht uit wat blondines doen om hun haar mooi blond te houden en of ze gebruik maken van hun blonde look.

Puur geluk

Maar liefst 73% van alle blondines is heel happy met haar haarkleur, of het nu natuurlijk, gekleurd of met highlights is want blond haar geeft een heerlijk gevoel. 25% van de blondines gebruikt regelmatig haar blonde looks in op het werk. Blond is een beauty benefit, onweerstaanbaar in combinatie met een verleidelijke lach en sexappeal.

Vaker naar de kapper

Je kunt veel zelf, maar ook de kapper is er voor je. Veel vrouwen kunnen niet zonder en blondines al helemaal niet. Om hun haar optimaal in conditie te houden, gaat een overtuigende meerderheid (59%) van blondines tussen 18 en 34 jaar frequent naar de salon. Dit is bijna 2x zoveel als brunettes in dezelfde leeftijdsgroep!

Trouw aan de partner

De vakantie komt er aan! Als je achter het stuur zit, sta er dan eens bij stil dat 66% van de blondines er van overtuigd is goed auto te kunnen rijden - slechts 2% zegt er niets van te bakken. Ok zijn blondines ook goed belezen, ze verslinden gemiddeld 18 boeken per jaar. Maar naast het lezen houden blondines genoeg tijd over om sociaal bezig te kunnen zijn, 49% zegt dat ze outgoing is. De helft van de blondines beschouwt zichzelf als flirterig... maar daar staat tegenover dat 9 op de 10 blondines trouw zijn aan hun partner. Dus van die vakantieminnaar is geen sprake!

 

Meer weten over producten van John Frieda, tips en verzorging voor blond haar? Ga naar www.johnfrieda.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief