John Frieda introduceert Precision Foam Colour Salon Blends

Geplaatst op: 27-02-2012

John Frieda introduceert Precision Foam Colour Salon Blends

Vanaf nu kun je thuis zelf je haar kleuren in een schitterende natuurlijke driedimensionale kleur met de drie nieuwe Salon Exclusive Blends van John Frieda.

De eerste professionele pre-blended kleuren geïnspireerd op de ervaring en schakeringen van de internationale John Frieda salons en ontwikkeld door experts.

Egale kleur met 100% grijsdekking

De drie nieuwe Precision Foam Colour Salon Blends zijn de meest populaire salonshades en hebben alle unieke eigenschappen van de John Frieda Precision Foam Colour, de eerste permanente haarkleuring voor thuis. Het dekt 100 procent grijze haren, is makkelijk op te brengen, zelfs op de moeilijk te bereiken delen en drupt niet. Het resultaat? Je haar heeft een egale en schitterende driedimensionale kleur, voelt zijdezacht aan en heeft een prachtige glans alsof je net van de kapper komt!

Drie exclusieve kleurnuances

De natuurlijke multi-tone haarkleuringen van Precision Foam Colour Salon Blends zijn verkrijgbaar in drie exclusieve nuances met ieder een unieke blend vanuit het professionele palet met de kleurrichtingen Pearl (P), Beige-Brown (B), Natural (N) en Gold (G) zodat je ook thuis die natuurlijk-uitziende, multi-tone haarkleuring krijgt. Verkrijgbaar in lichtbruin nuances: 6.5 PBN Lightest Cool Almond Brown, 6NBG Light Amber Brown en de donkerblond nuance 7PBN Dark Cool Pearl Blonde.

Twee nieuwe nuances Precision Foam Colour

John Frieda heeft naast de drie nieuwe Salon Blends ook twee nieuwe middenbruin nuances van de Precision Foam Colour geïntroduceerd: een warme nuance (5C) Medium Copper Brown en een koele nuance (5A) Medium Ash Brown.

 

Consumentenadviesprijs

  • John Frieda Precision Foam Colour Salon Blends € 16,49 per stuk

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief