Johan Boeijenga verlaat DA per 1 februari

Geplaatst op: 23-01-2013

Johan Boeijenga verlaat DA per 1 februari

DA Holding heeft dinsdag 15 januari jl. bekend gemaakt dat Johan Boeijenga, Algemeen Directeur DA Holding, de onderneming per 1 februari a.s. gaat verlaten.

Impulsen

De Raad van Commissarissen spreekt haar grote waardering uit voor de heer Boeijenga, vanwege zijn werk gedurende de afgelopen twee jaar en zijn bijdrage aan de nieuwe positionering van DA. Hierdoor heeft de DA formule nieuwe en goede impulsen gekregen en is de professionalisering van de DA Retailgroep sterk verbeterd.

Marktpositie DA

Als volgende stap hebben DA Retailgroep en Coöperatieve Drogisten Associatie, de vereniging van DA ondernemers, besloten de onderlinge samenwerking nog verder te intensiveren. Het doel daarbij is de kracht van het DA merk en de marktpositie van de DA drogisterijen en parfumeriezaken verder uit te bouwen.

Ronald van Solt

De Raad van Commissarissen heeft besloten dat Ronald van Solt, lid van de Raad van Commissarissen, tijdelijk de verantwoordelijkheden van de heer Boeijenga overneemt. Daarmee wordt de benodigde continuïteit gewaarborgd, in de periode tot benoeming van een nieuwe CEO.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief