Johan Boeijenga per 1 januari nieuwe COO Kruidvat Benelux

Geplaatst op: 15-10-2014

Johan Boeijenga per 1 januari nieuwe COO Kruidvat Benelux

Chief Operating Officer (COO) van Kruidvat Benelux, Ignace van Poecke, heeft aangekondigd dat hij zijn taken en verantwoordelijkheden binnen A.S. Watson gefaseerd wil gaan afbouwen.

Ruime ervaring

Van Poecke (61) zal projectmatige werkzaamheden blijven verrichten en A.S. Watson vertegenwoordigen in brancheorganisaties en overlegorganen zoals het CBD en de Raad Nederlandse Detailhandel. Opvolger Boeijenga heeft bij Ahold/Albert Heijn, Jumbo Supermarkten en DA Holding zeer ruime ervaring opgedaan in algemeen- en operationeel retail management. In zijn nieuwe functie als COO van Kruidvat Benelux rapporteert Boeijenga aan Gerard van Breen, CEO van A.S. Watson Health & Beauty Benelux.

COO Ici Paris XL Nederland

Jeroen van der Hamsvoort (42), directeur Supply Chain van A.S. Watson Health & Beauty Benelux, maakt per 1 januari ook een stap binnen A.S. Watson. Als COO van ICI PARIS XL Nederland rapporteert hij aan Leo van Welij, Regional Managing Director Luxury Western Europe A.S. Watson. Voor zijn loopbaan bij A.S. Watson was Van der Hamsvoort onder andere werkzaam als CFO van Struik Foods Group. Hij startte zijn loopbaan bij Ahold waar hij verschillende managementposities binnen zowel logistiek als finance vervulde.

Ambities

Gerard van Breen: "Ik wil Ignace en Jeroen bedanken voor hun inzet en hun bijdrage aan de goede resultaten van onze organisatie. Ignace heeft de afgelopen 19 jaar in het bijzonder belangrijke stappen gemaakt in de winkeloperatie van Kruidvat in Nederland en België. A.S. Watson is daarnaast blij invulling te kunnen geven aan de ambitie van Jeroen om zijn retail ervaring verder te verbreden. Met genoegen verwelkomen wij Johan Boeijenga. Mede door zijn ruime ervaring in algemeen- en operationeel retail management verwachten wij onze positie als marktleider verder te versterken."

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief