Je lichaamshuid in natuurlijke balans met ZARQA bodyproducten!

Geplaatst op: 19-01-2011

Je lichaamshuid in natuurlijke balans met  ZARQA bodyproducten!

Onze lichaamshuid heeft extra bescherming, ondersteuning en hulp bij haar herstel nodig om mooi, gezond en weerbaar te blijven.

Huidvriendelijke formules

De producten uit de ZARQA Body- lijn verzorgen ieder denkbaar huidtype zowel afzonderlijk als in kuurverband. De uitermate huidvriendelijke formules brengen de lichaamshuid in een optimale natuurlijke balans. Deze hydrateren en regenereren zelfs de meest droge en gevoelige huidtypes!

Werkzame stoffen uit de Dode Zee

Alle ZARQA Body producten danken hun unieke werking aan werkzame stoffen afkomstig uit de Dode Zee. Deze rijke bron van natuurlijke mineralen ligt op circa 400 meter beneden de zeespiegel in de woestijn en wordt gevoed door onderaardse minerale bronnen.

Waardevolle mineralen en sporenelementen

Door de uitzonderlijke ligging en klimatologische omstandigheden, ontstaat er een extreem hoge oppervlakteverdamping. Hierdoor komt er een zeer hoog gehalte vrij aan magnesium, calcium, kalium, broom en andere, voor de huid zeer waardevolle mineralen en sporenelementen.

Probleemoplossende therapeutische totaalaanpak

ZARQA Body producten bevatten elk een specifieke concentratie van Dode Zeezout, waardoor ze in combinatie met effectieve probleemoplossende plantenextracten en werkzame stoffen het beste resultaat geven bij een probleemoplossende, therapeutische totaalaanpak.

Gezond, soepel en in balans

De ZARQA Body producten werken effectief probleemoplossend bij tal van veel voorkomende huidproblemen zoals psoriasis, eczeem en een extreem droge of gevoelige huid. Preventief gebruik zorgt ervoor dat een gezonde huid ook daadwerkelijk optimaal gezond, soepel en in balans blijft!

Ultramild baden

ZARQA Sensitive Bath Oil is een medicinale badolie die de huid intensief verzorgt en reinigt. De unieke samenstelling met Vitamine E, Lavendelolie, Tea Tree olie, Avocado olie en Dode Zee mineralen herstelt de natuurlijke vet- en vochtbalans van de huid en maakt deze zijdezacht en soepel.

Milde douchegel met Dode Zee mineralen en Aloë Vera

Voor wie liever een douche neemt is er ZARQA Sensitive Bath & Showergel met een subtiele, natuurlijke geur. Deze milde douchegel heeft door de toevoeging van Dode Zee mineralen en Aloë Vera een reinigende en intensief verzorgende werking op de huid, versterkt de natuurlijke beschermende huidfunctie en werkt voelbaar huidverzachtend.

Vitaliserend scrubben

ZARQA Soft Showerscrub verwijdert de bovenste laag dode huidcellen van de lichaamshuid en maakt deze glad en zacht. De scrubcrème stimuleert de doorbloeding waardoor het stofwisselingsproces van de huid wordt verbeterd. Deze heeft een antiseptische werking, verfrist én vitaliseert de lichaamshuid. ZARQA Soft Showerscrub is ook zeer geschikt als therapeutische behandeling van de probleem-, schilfer- en schubbenhuid. Bij regelmatig gebruik wordt de huid sneller en egaler bruin.

Therapeutisch kuurmasker

ZARQA Black Mud Mask is een zeepvrij en ongeparfumeerd masker op basis van zwarte modder met een hoge concentratie Dode Zee mineralen, Zinkoxide, Vitamine E, Aloë Vera en plantaardige extracten. Dit intensieve kuurmasker heeft een desinfecterende werking en een groot regenererend vermogen op de gevoelige huid.

Herstellend voor de huid

ZARQA Black Mud Mask werkt herstellend voor de huid. Rode plekken, schilfers en puistjes verdwijnen en jeuk verdwijnt. Dit kuurmasker is zeer geschikt als therapeutische behandeling van de vette-, probleem-, schilfer- en schubbenhuid.

UNIEK! Dode Zeewater in een fles

Bij veel probleemoplossende huidbehandelingen wordt het baden of het vochtig deppen van de huid met Dode Zeezout geadviseerd. Niet voor niets gaan jaarlijks talloze mensen naar de Dode Zee om te kuren! De unieke ZARQA Dead Sea Treatment Lotion op basis van sterk geconcentreerd Dode Zeewater stimuleert het herstelproces van de huid, bijvoorbeeld bij beschadigingen die zijn ontstaan door huidproblemen.

Behandeling van o.a. psoriasis en eczeem

Deze rijk gemineraliseerde lotion brengt het vochtgehalte van een droge huid weer optimaal in balans. ZARQA Dead Sea Treatment Lotion stimuleert daarnaast het afschilferen van de huid, hetgeen belangrijk is bij de behandeling van o.a. psoriasis en eczeem.

ZARQA Body Treatment

Nu de huid perfect schoon is, kan deze vervolgens optimaal worden gevoed en hersteld met ZARQA Body Treatment. De actieve verzorgende bestanddelen in deze rijke bodylotion zoals Dode Zeemineralen, Urea, een Anti-irritant complex en Vitamines A, E en F, hebben een regulerende werking op het vocht- en vetgehalte van de huid. De huid wordt zacht en soepel en het voorkomt uitdroging.

ZARQA Sensitive Body Treatment

De ZARQA Body Treatment is er tevens in een variant voor de gevoelige huid (ZARQA Sensitive Body Treatment), welke speciaal ontwikkeld is voor de uiterst gevoelige en geprikkelde huid.

Voor gevoelige handen

Voor de verzorging van de handen is er tot slot ZARQA Hand Protection Cream. Deze beschermende en herstellende handcrème met Dode Zeemineralen, Vitamine E, Pro-vitamine A en plantaardige oliën is speciaal geschikt voor gevoelige handen die extra bescherming, voeding en hydratatie nodig hebben.

Meer informatie: www.zarqa.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief