Je lichaam in topvorm met de krachtige anti-aging bodycrème van Priori

Geplaatst op: 19-04-2012

Je lichaam in topvorm met de krachtige anti-aging bodycrème van Priori

Het bikini seizoen komt er weer aan. Maak van je ‘probleemzones' nog vóór deze zomer een body om trots op te zijn, zodat je de komende zomer vol zelfvertrouwen in je nieuwe bikini of badpak kunt verschijnen!

De Priori Idebenone Complex Age Defying Body Cream maakt een ultrastevige, opvallend gladde en veerkrachtige lichaamshuid echter voor iedereen mogelijk nog vóórdat de zomer van 2012 begint, dankzij de ‘power antioxidant' Idebenone.

Met ‘Environmental Protection Factor' 95

Idebenone is de meest krachtige, nieuwe generatie antioxidant die de lichaamshuid langdurig jong, veerkrachtig, glad, opvallend fris en stralend houdt! Deze antioxidant wordt niet voor niets een ‘superceutical' genoemd. Deze biedt, naast tal van ongekend effectieve anti-aging eigenschappen, tevens de hoogst mogelijke bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalenstress dankzij een ‘Environmental Protection Factor' 95 (EPF 95). Dit is een gecertificeerde meeteenheid om de antioxidant beschermingscapaciteit te meten.

Vernieuwd Idebenone Complex voor een optimale huidacceptatie

Idebenone is een biotechologisch ontwikkeld molecuul, dat van oorsprong familie is van het natuurlijke Co-enzym Q10. Idebenone is echter 60% kleiner qua moleculaire structuur. Hierdoor kan het nog beter de huid binnendringen, de huidcellen revitaliseren en het teveel aan schadelijke vrije radicalen elimineren. Deze ‘power- antoxidant' is hierdoor maar liefst 1000 x effectiever dan gewone Co-enzym Q10! De introductie van het vernieuwde Idebenone Complex betekent concreet: een verbeterde afgifte, verbeterde resultaten en een nog betere huidacceptatie.

Hoe werkt het Idebenone Complex

Alle Priori Idebenone Complex- producten hebben een uitzonderlijk hoge mate van werkzaamheid ten aanzien van het verbeteren van de stevigheid, vitaliteit, veerkracht, teint en souplesse. Het ultrageavanceerde, vernieuwde Idebenone Complex gaat huidveroudering namelijk vanuit de kern van de huidcellen (de mitochondria) op een actieve wijze tegen. Het revitaliseert de huidcellen van binnen uit, door de vrije radicalen die ontstaan bij de natuurlijke energieprocessen van onze lichaamscellen, genadeloos te elimineren!

Ultrastevige contouren

De Priori Idebenone Complex Age Defying Body Cream is een uitzonderlijk krachtige anti-aging bodycrème, die de lichaamshuid van binnen uit opnieuw opbouwt en opvallend verstevigt. Deze rijke bodyformule vormt een superieure anti-aging behandeling voor het lichaam, die de lichaamshuid dag na dag opvallend meer stevigheid geeft. De formule bevat hiervoor het geavanceerde, vernieuwde Idebenone Complex in combinatie met een hoog gehalte vitamine E, ceramiden en essentiële vetzuren.

Opvallend glad, egaal en veerkrachtig

De toegevoegde melkzuur (lactid acid) heeft een exfoliërende werking en maakt de lichaamshuid opvallend glad, egaal qua teint en optimaal ontvankelijk voor de overige werkzame bestanddelen. De werkstof Hexapeptide-10 heeft intensief herstructurerende en verstevigende eigenschappen en bevordert hiermee een zichtbaar en voelbaar veerkrachtige lichaamshuid. Kalmerende en hydraterende ingrediënten zoals dennenbast- extract, Urea, sheabutter en glycerine zorgen voor een soepele, ontspannen en intens comfortabel aanvoelende huid


Verkoopprijs

  • Priori Idebenone Complex Age Defying Body Cream € 128,75/ 180ml

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief