Je huid tijdens de winter in topconditie met hannah Skin Elixer

Geplaatst op: 28-09-2012

Je huid tijdens de winter in topconditie met hannah Skin Elixer

Skin Elixer is een intensief huidverbeterende ingrediëntencocktail voor een optimale en gezonde winterweerstand van de huid. De formule zorgt voor een extra voeding en verzorging van de zeer vochtarme huid.

Extra boost voor de huid

Het rijke serum van hannah Skin Elixer bevat Royal Jelly (Koninginnegelei), provitamine B5, vitamine E, hyaluronzuur, mineralen en kruidenextracten. Deze werkstoffen geven de huid een regelrechte vitaliteitsboost en bevorderen het herstel van de beschadigde of verzwakte huid. Het toegevoegde heemst-extract (Althea) werkt huidregenererend, kalmerend en verzachtend. Aminozuren zorgen voor extra bescherming en reguleren de pH-waarde. De toegevoegde tarweproteïnen werken als een effectief hydraterend complex tegen rimpels en fijne lijntjes.

Kalmerend, verstevigend, zuiverend en ontstekingswerend

Het toegevoegde melkzuur in hannah Skin Elixer voorkomt de vorming van hoornpropjes, is zuiverend en reguleert tevens de pH-waarde. Het kamille-extract werkt ontstekingswerend, kalmerend en beschermend. De toevoeging van Paardenstaart (rijk aan kiezelzuur en zwavel, saponinen, bitterstof en fytohormonen) werkt adstringerend, doorbloedingactiverend en verstevigend op het huidweefsel. Kruidenextracten van rozemarijn, salie en wilde tijm werken stimulerend, tonifiërend en zuiverend. Het hoge gehalte aan ureum zorgt er tot slot voor, dat de huid van extra vocht wordt voorzien en comfortabel, zacht, glad en soepel aanvoelt.

Intensief huidverbeterende serumformule

Het hannah Skin Elixer wordt gebruikt als een intensief huidverbeterend elixer en dus niet in plaats van een verzorgende crème. Het is een rijke serumformule, die heel zuinig in gebruik is vanwege de geconcentreerde samenstelling. Rondom de ogen, hals, op het decolleté en de handen, waar huidveroudering zich veelal het eerst manifesteert, zorgt deze voor extra vitaliteit en herstel van de vochtconditie van de huid. Het serum kan ook als intensieve kuur toegepast worden bijvoorbeeld bij de overgang op een nieuw seizoen. Het resultaat na een dergelijke kuurbehandeling is een gezonde, vitale, optimaal gehydrateerde en vooral weerbare huid, perfect voorbereid op het koude en gure najaar en de komende wintermaanden!

 

Verkoopprijs

  • hannah Skin Elixer  € 57,00/30 ml

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief