Je huid op peil met Hydrating Gel Lotion van Palmer's

Geplaatst op: 28-08-2012

Je huid op peil met Hydrating Gel Lotion van Palmer's

Vooral tijdens de zomer heeft je huid behoefte aan een gel lotion die niet alleen verkoelend, verfrissend en hydraterend werkt maar ook de huid verzacht en supersnel intrekt.

Hydrating Gel Lotion van Palmer's is daarom uiterst geschikt voor gebruik in de zomer en voor de snelle dagelijkse hydratatie van de huid.

Met Aloë vera en komkommerextract

Palmer's Cocoa Butter Formula Hydrating Gel Lotion is een geavanceerde moisturizer die op het hele lichaam gebruikt kan worden en die uiterst snel intrekt. Deze unieke formule bevat een exclusieve combinatie van Palmer's cacaoboter, Vitamine E en verzachtende en kalmerende ingrediënten als Aloë vera en komkommerextract die de huid hydrateren, kalmeren en verzachten. Palmer's Hydrating Gel Lotion heeft de voordelen van een gel, maar de verzorgende effecten van een bodylotion.

Cacaoboter

Palmer's is 35 jaar expert op het gebied van huidverzorging met als hoofdingrediënt cacaoboter. Cacaoboter is een uitstekende huidbescherming vanwege de hoogst genezende eigenschappen en het vermogen om de huid te helpen vocht vast te houden. Vitamine E werkt samen met de lichaamseigen huidcellen om de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf beschermen. Deze unieke gel lotion is een verfrissend en lichtgewicht alternatief voor een bodylotion en biedt supersnelle hydratatie wanneer dit nodig is.

 

Consumentenadviesprijs

  • Palmer's Cocoa Butter Formula Hydrating Gel Lotion  € 5,49/250ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief