Je huid in topconditie met het Vitaliserend masker van Decubal

Geplaatst op: 03-10-2011

Je huid in topconditie met het Vitaliserend masker van Decubal

Een masker voor je gezicht werkt niet alleen ontspannend, wanneer je je huid regelmatig een masker geeft blijft je huid ook in topconditie waardoor ze soepel, elastisch en zacht blijft.

Zonder parabenen en parfum

De nieuwe Decubal Face lijn bestaat uit een zeer complete lijn hoogwaardige producten met een volledig nieuw design. Alle producten zijn ontwikkeld door experts speciaal voor de droge huid op basis van huideigen lipiden en natuurlijke oliën. De nieuwe lijn is uitzonderlijk mild en effectief qua samenstellingen, zonder parabenen en parfum en geschikt voor jong en oud.

Op basis van witte klei

Het Vitaliserend Masker van de nieuwe Decubal Face lijn is op basis van 6% huideigen lipiden en ontwikkeld op basis van witte klei. Deze zeer werkstofrijke kleisoort zuivert en voedt de huid en maakt de bloedvaatjes in de opperhuid soepel. Het stimuleert tevens de productie van huideigen collageen en zorgt op die manier voor een elastische en veerkrachtige huid. De aan dit masker toegevoegde jojoba- olie, sheabutter en kokosvet verzachten, versoepelen en hydrateren de huid en zorgen ervoor dat zij in een optimale conditie komt en langdurig blijft.

 

Consumentenadviesprijs

 

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief