iWhite Instant start grote PR en TV campagne

Geplaatst op: 15-09-2014

iWhite Instant start grote PR en TV campagne

Verkleuringen op de tanden veroorzaakt door o.a. roken, koffie, thee of wijn? De professionele iWhite Instant Whitening Kit voor thuisgebruik geeft direct resultaat en is 100% veilig.

Vanaf week 38  gaat er een grote PR en TV campagne van iWhite Instant van start die specifiek gericht is op de verkoop bij drogist en apotheek. Bekijk vast de TV commercial!

Omzetverhogend cosmeticaproduct

De opname van iWhite Instant in het assortiment verhoogt de omzet, kanabaliseert niet op uw bestaande mondverzorgingsproducten en geeft iedereen die stralende en gezonde glimlach die zo aantrekkelijk is! iWhite Instant is simpel in het gebruik en ook te gebruiken door mensen met gevoelige tanden. De kit bestaat uit 10 dunne voorgevulde flexibele bitjes en zijn zo vorm gegeven dat ze bij iedereen probleemloos passen.

On- en offline

Vanaf week 38 start de forse PR campagne voor iWhite Instant in de bladen, op internet en op TV: RTL 4, 5, 8, TLC, MTV en Comedy Central. Dus zorg ervoor dat u iWhite Instant in uw schap heeft staan en voorkom NEE verkoop! Uw groothandel heeft iWhite op voorraad. De consumentenadviesprijs van de kit is € 34,95.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over iWhite Instant of wilt u meer informatie ? Neem contact op via mail info@alfaco.nl of via telefoonnummer 033-45 56 081.

 

Lees meer over iWhite Instant

iWhite Instant meest innovatieve product European Healthcare Trade Show 2014

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief