iWhite Instant meest innovatieve product European Healthcare Trade Show 2014

Geplaatst op: 10-04-2014

iWhite Instant meest innovatieve product European Healthcare Trade Show 2014

iWhite Instant is een professionele whitening kit met onmiddellijk resultaat. Na het grote succes in Europa is iWhite Instant nu ook verkrijgbaar in Nederland.

iWhite Instant maakt de tanden direct witter, verwijdert actief vlekken, is veilig en 100% klinisch bewezen.

Nieuw segment mondverzorging

iWhite Instant creëert binnen de categorie mondverzorging een geheel nieuw segment en trekt daarmee tevens nieuwe consumenten aan. Dit innovatieve product voegt extra hoge waarde toe aan het segment mondverzorging zonder te kannibaliseren op andere producten uit dezelfde categorie. iWhite Instant heeft reeds bewezen een concrete behoefte in te vullen voor de consument, waar de retail veel profijt van heeft.

Winnaar van twee awards

iWhite Instant heeft op de European Healthcare Trade Show van 2014 de prestigieuze award op het gebied van innovatie gewonnen. Tevens is iWhite Instant winnaar van de award voor beste winkel display. Volgens de jury heeft de display een opvallend kwalitatieve uitstraling en wordt er gebruik gemaakt van zeer gebruiksvriendelijk POS materiaal, waaronder een statische raamposter. Het gebruik van actuele communicatie tools draagt bij aan de positieve beleving rondom teeth-whitning en is opvallend effectief. Zo linkt de QR code direct door naar de website en simuleert de app "iWhite" het resultaat na gebruik van iWhite Instant.

Productinformatie

Inmiddels zijn de medewerkers van de buitendienst gestart met het bezoeken van retailers. Zij geven informatie over het product iWhite Instant en hoe de media campagne, waaronder TV en print, de consument zal bereiken.

 

Consumentenadviesprijs


Kijk voor meer informatie over iWhite Instant op www.iwhiteinstant.com.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief