Intensief verzorgend nachtmasker voor de droge gezichtshuid

Geplaatst op: 03-10-2011

Intensief verzorgend nachtmasker voor de droge gezichtshuid

De nieuwe Decubal Face lijn heeft speciaal een masker voor 's nachts opbasis van peptiden die, terwijl je slaapt,lijntjes en rimpels vermindert en het ontstaan van nieuwe rimpels tegengaat.

Met huideigen lipiden en natuurlijke oliën

De nieuwe Decubal Face lijn bestaat uit een zeer complete lijn hoogwaardige producten met een volledig nieuw design. Alle producten zijn ontwikkeld door experts speciaal voor de droge huid op basis van huideigen lipiden en natuurlijke oliën. De nieuwe lijn is uitzonderlijk mild en effectief qua samenstellingen, zonder parabenen en parfum en geschikt voor jong en oud.

Op basis van peptiden

Decubal Face Nachtmasker bevat 6 % huideigen lipiden en is speciaal ontwikkeld om de huid 's nachts van een regelrechte schoonheidsslaap te voorzien!. Een speciaal anti-aging ingrediënt op basis van peptiden vermindert fijne lijntjes en rimpels tijdens de nachtrust en gaat het ontstaan van nieuwe rimpels tegen. De huid wordt intensief gehydrateerd en vochtverlies wordt voorkomen dankzij de toevoeging van glycerine.

Intensief en verzorgend

Het masker doet 's nachts zijn intensief verzorgende werk en hoeft niet te worden afgespoeld. Verzachtende en voedende werkstoffen zoals sheabutter en jojoba- olie verzachten en versoepelen de huid, waardoor deze bij elk nieuw ontwaken stralend, fris en comfortabel aanvoelend aan elke nieuwe dag kan beginnen!

 

Consumentenadviesprijs

 

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief