Intensief herstel van de geprikkelde, vermoeide en droge huid

Geplaatst op: 24-05-2011

Intensief herstel van de geprikkelde, vermoeide en droge huid

Het nieuwste product binnen de lijn van TEGODER Cosmetics is de Gold Orchid Wine Ceramide Gel, een luxueuze en innovatieve Face & Bodygel die de perfecte hydraterende en herstellende oase is voor de droge en beschadigde (zomer)huid!

Combinatie van vier verschillende soorten ‘biosappen'

De combinatie van vier verschillende soorten ‘biosappen' van de Orchidee bloem maakt deze lijn uitzonderlijk effectief als krachtige antioxidant- producten. Alle producten uit deze lijn gaan een genadeloze strijd aan tegen oxidatieve stress als gevolg van vrije radicalen (één van de belangrijkste oorzaken van een vroegtijdige huidveroudering!).

Herstellende oase voor de geprikkelde (zomer)huid!

Het nieuwste product binnen deze lijn is de TEGODER Gold Orchid Wine Ceramide Gel, een luxueuze en innovatieve Face & Bodygel die de perfecte hydraterende en herstellende oase voor de droge, beschadigde (zomer)huid is! De formule bevat ceramiden, druivenpitolie, jojoba olie en als ‘key ingrediënt' biosappen van de Orchidee (Vanilla planifolia) met een zeer krachtige antioxidant werking.

Met antioxidant vitaminen A, E en F

Dankzij de toegevoegde antioxidant vitaminen A, E en F in combinatie met de overige natuurlijke werkstoffen zorgen ze voor een intensief herstel van de geprikkelde, vermoeide en droge huid en garanderen een langdurig behoud van gezonde huidcellen. Het resultaat is een opmerkelijke sensatie van bescherming, voeding, frisheid en herstel van de huid, die soepel, uitgerust, verfrist en jeugdig voor de dag komt. Deze unieke gel is ook een perfect product om de huid die teveel zon heeft gehad, weer optimaal te regenereren, verfrissen en comfortabel te laten aanvoelen!

 

Verkoopprijs

  • TEGODER Gold Orchid Wine Ceramide    € 46,50/100ml

 

 

Meer informatie: www.foxcosmetics.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief