Innovatief product ter bestrijding van donkere kringen onder de ogen

Geplaatst op: 15-08-2012

Innovatief product ter bestrijding van donkere kringen onder de ogen

Kringen onder de ogen vormen een bron van zorg en kunnen tal van oorzaken hebben, zoals vermoeidheid, stress, veroudering, uitdroging, slechte doorbloeding, ontsteking en erfelijke eigenschappen. Bovendien vallen kringen onder de ogen door de dunne huid van de oogzone extra op.

Onmiddelijk effect en parfumvrij

Clinique heeft een nieuwe formule ontwikkeld die speciaal bedoeld is om kringen te verminderen, onmiddellijk en op langere termijn. Even Better Eyes Dark Circle Corrector is een mild parfumvrij oogproduct gebaseerd op ruim 15 jaar wetenschappelijk onderzoek dat de gehele oogzone helder maakt. De ergonomisch vormgegeven verkoelende applicator geeft vermoeide ogen onmiddellijk een boost. Door het masseereffect tijdens het aanbrengen wordt opgehoopt vocht afgevoerd en de microcirculatie gestimuleerd.

Verbetering op langere termijn

De Translucent Optics Technology werkt op basis van ultrafijne optische bestanddelen die helpen het licht op te vangen, waardoor de natuurlijke tint van de huid onmiddellijk verbetert, de oogzone verheldert en je een frisse aanblik krijgt. Dit revolutionaire procédé vermindert de zichtbaarheid van kringen onmiddellijk en bij alle huidtinten, van extreem licht tot diep donker. Het biedt bescherming tegen irritatie en schadelijke omgevingsinvloeden en geeft een steviger weefselstructuur en sterkere huidbarrière. De technologie is zo bijzonder dat er patent voor is aangevraagd.

 

Consumentenadviesprijs

 

Verkrijgbaar vanaf 15 september 2012 in alle Clinique verkooppunten en op www.clinique.nl.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief