In Oranjestijl scoren bij DA

Geplaatst op: 05-06-2014

In Oranjestijl scoren bij DA

Volgende week begint het WK voetbal en dan wil je natuurlijk wel helemaal in hippe Oranjestijl naar de wedstrijden kijken. DA heeft een leuk Oranje assortiment waar jij zeker mee gaat scoren!

Holland Wk setje

Het Oranje assortiment van DA bestaat o.a. uit een Missy Holland WK setje: een Oranje nagellak met een Oranje lipgloss en 20 Nagelstickertjes met de vorm van een voetbal waarmee je in een handomdraai een vrolijke Oranjelook creëert, zowel op je lippen als op je nagels. Met de blauwe, witte en rode nagellak van DA kleur je je nagels in de kleuren van de Nederlandse vlag.

DA Oranje Douche & Shampoo

Om je nagels helemaal af te maken voor het aankomende WK plak je de Voetval Nagelstickertjes op of over je nagel(lak). Eventueel kun je er nog een topcoat overheen doen zodat je er nog langer plezier van hebt. Ga je voor of na de wedstrijd heerlijk douchen met de speciale Limited Edition DA Oranje Douche & Shampoo? Deze speciale Oranje Douche & Shampoo met op de voorkant de bekende Leeuw met voetbal heeft wel een hele aantrekkelijke prijs, namelijk slechts € 0,50!

Wees er snel bij want op=op!

 

Consumentenprijzen

  • DA Oranje Missy Holland WK setje  € 4,99
  • DA Nagellak  € 2,99
  • DA Voetbal Nagelstickertjes  € 0,50
  • DA Oranje Douche & Shampoo  € 0,50/300ml

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief