In Europa is de Nederlandse man het minst ijdel

Geplaatst op: 06-01-2011

In Europa is de Nederlandse man het minst ijdel

Een onderzoek die uitgevoerd is in opdracht van het bekende shampoomerk Head & Shoulders onder ruim 9500 Europese mannen blijkt dat de Nederlandse mannen helaas het minste ijdel zijn..

Partner op 1e plaats

Terwijl de meeste vrouwen denken dat een man het eerste denkt als hij wakker wordt aan seks is dat toch maar 8 %, het eerste waar ze aan denken is gelukkig toch wel hun partner met 17%. Daarna denken ze met 15% aan het werk, gevolgd door eten met 14%.

Eerlijk en loyaal

Ruim 36% van de mannen vinden het belangrijkste dat hun vrouw eerlijk moet zijn en loyaal (35%) staan op de tweede plaats. Welvarend overkomen vinden de mannen absoluut niet belangrijk, minder dan 1% vindt van wel.

De buik

Blijkbaar denken mannen bijna nooit na over hun uiterlijke verschijning (20%) terwijl de laatste jaren steeds meer huidverzorging voor mannen wordt verkocht! Mannen vinden hun buik met ruim 40% het minst aantrekkelijke lichaamsdeel omdat juist daar bij hun het meeste vet gaat zitten en 7% van de mannen vindt dat zijn haar het minst onaantrekkelijk is.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief