Iedereen vanaf nu in 1 minuut fit met de nieuwe Oreade cd 'One Minute Fit!'

Geplaatst op: 25-01-2011

Iedereen vanaf nu in 1 minuut fit met de nieuwe Oreade cd 'One Minute Fit!'

Met de start van het nieuwe jaar zijn veel mensen weer bewust bezig met gezond en gevarieerd eten, voldoende lichaamsbeweging en vooral... de juiste balans tussen werk en privé, lichaam en geest.

Unieke methode

Een vitaal en fit lichaam en een veerkrachtige geest zorgen er immers voor, dat je de stress en hectiek van alledag goed aan kunt. Oreade Music bestaat dit jaar 25 jaar en biedt diverse cd's ter ondersteuning bij o.a. yoga, meditatie en Tai Chi. Met de nieuwe cd One Minute Fit introduceert Oreade een unieke methode die het voor iedereen mogelijk maakt om in slechts één minuut body & mind op een effectieve wijze te "fitaliseren"!

Spirituele groei steeds belangrijker

Van oorsprong Oosterse ontspanningstechnieken zoals yoga, meditatie en Tai Chi zijn populairder dan ooit. Net als voldoende lichaamsbeweging, gezonde voeding en genoeg nachtrust wordt spirituele groei door veel mensen als steeds belangrijker ervaren. De juiste muziek kan daaraan actief bijdragen. Even een moment voor jezelf om diep adem te halen, tot rust te komen en naar binnen te keren na de dagelijkse stress en drukte. Want een fit lichaam draagt bij aan een fitte geest.

NIEUW! In één minuut fit met One Minute Fit

Oreade introduceerde tijdens de recente Nationale Gezondheidbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht (21, 22, 23 januari 2011) haar nieuwe cd One Minute Fit. Dankzij deze unieke cd is het voor iedereen mogelijk om in slechts één minuut tijd te zorgen voor een fit en vitaal lichaam! One Minute Fit bevat korte oefeningen voor het hele lichaam die door jong en oud gedaan kunnen worden en die de flexibiliteit verhogen, je lichaam sterker maken en je helpen te ontspannen.

Staande, zittende en liggende oefeningen

Je kunt kiezen uit staande, zittende en liggende oefeningen die uitgelegd worden in het cd-boekje. De oefeningen en muziek zijn ontwikkeld door Joshua Samson en zijn gebaseerd op Pilates, yoga en gevechtskunsten als Tai Chi.

Optimale focus op beweging en ademhaling met Music for Yoga

Yoga is een Oosterse ontspanningstechniek die zorgt voor een soepel en gezond lichaam en een ontspannen geest en staat bekend vanwege de preventieve en helende eigenschappen. Het woord yoga komt uit het Sanskriet (dit is één van de oudste talen der wereld) en betekent letterlijk vereniging of beheersing. Yoga bestaat uit oefeningen die de beheersing over lichaam en geest stimuleren.

Kalmerende, instrumentale muziek

Lichaam en geest worden één door middel van zorgvuldig uitgevoerde bewegingen, in combinatie met een aandachtige ademhaling. Met de cd Music for Yoga biedt Oreade Music ontspannende en kalmerende, instrumentale muziek van verschillende artiesten zoals Mike Rowland, Coen Bais, Gomer Edwin Evans and Chris Michell. De zachte en serene klanken helpen je om je optimaal te focussen op de yogahoudingen en een goede ademhaling.

Meer bewustwording en innerlijke rust met Music for Meditation

Meditatie komt voort uit Oosterse religieuze tradities en is een methode om innerlijk volledig tot rust te komen en nieuwe mentale energie op te doen. De hele dag zijn onze gedachten voortdurend bezig. Vaak zorgt deze gedachtestroom ervoor dat we teveel in het verleden blijven denken of teveel met de toekomst bezig zijn en dat we niet kunnen genieten van het hier en nu.

Effectieve meditatie

Door het bewust worden en loslaten van automatismen en oordelen bereik je innerlijke rust en leer je te leven in het moment. De Oreade cd Music for Meditation vormt de perfecte begeleiding voor een effectieve meditatie dankzij muziek van verschillende artiesten zoals Hans Visser, Max Folmer, Simon Cooper en Gregor Theelen.

Gevoel van gezondheid en welzijn met Tai Chi Natural Harmony

Tai Chi is een Chinese bewegingskunst die wordt beoefend vanwege de positieve, balancerende invloed op zowel lichaam als geest door middel van aandachtig uitgevoerde, vloeiende bewegingen. Tai Chi helpt spieren en gewrichten soepel te houden en bevordert een goede houding.

Serene en harmoniserende muziek

Voor het ontwikkelen van de Oreade cd Tai Chi Natural Harmony werkte Capitanata nauw samen met Tai Chi Master Dr. Hoiamu. Dit leidde tot serene en harmoniserende muziek, die zorgt voor de perfecte begeleiding van een Tai Chi sessie. Het resultaat is een goede gezondheid van lichaam en geest!

Unieke Oreade concerten op 16 en 17 april tijdens ParaVisie Jubileum Manifestatie!

Oreade Music bestaat dit jaar 25 jaar! Ter ere van dit jubileum organiseert Oreade op 16 en 17 april a.s. tijdens de ParaVisie Jubileum Manifestatie in World Forum Den Haag verschillende live optredens van haar meest populaire artiesten! Op beide dagen zijn er 10 gratis workshops en/of miniconcerten.

Informatie concerten

Op zaterdagavond 16 april a.s. is er een muziekfestival waarbij een groot aantal Oreade artiesten zal optreden. Ga naar www.oreade.com voor informatie over de concerten of bel Oreade Music via tel.: 023-5314585. Voor meer informatie over de Paravisie Jubileum Manifestatie is er de website: www.paravisie.nl.

Verkoopadviesprijzen Oreade cd's

  • One Minute Fit € 18,99
  • Music for Yoga € 18,99
  • Music for Meditation € 18,99
  • Tai Chi Natural Harmony € 18,99

Meer informatie: www.oreade.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief