Idyl Ons Huismerk weer verder uitgebreid

Geplaatst op: 13-10-2011

Idyl Ons Huismerk weer verder uitgebreid

Idyl is o.a. het huismerk van D.I.O en staat voor kwaliteit en een eerlijke prijs. Het assortiment van Idyl Ons Huismerk bestaat momenteel uit meer dan 450 verschillende producten en wordt steeds uitgebreider.

Make up display

Idyl heeft vanaf half oktober de make up display geïntroduceerd, de display heeft een compleet nieuwe uitstraling en is bovendien zeer goed gevuld met onder andere nieuwe mascara's, potloden en lipstick. Tot nu toe hebben ze al veel positieve reacties mogen ontvangen!

Nieuwe producten

Ook nieuw op de markt is de Idyl Huidolie, de tegenhanger van de Bio Oil en het badzout & scrubzout van Idyl Ons Huismerk. Deze waren samen met de make-up display te zien op de relatiedag van D.I.O in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Ook hier hebben ze tevens zeer enthousiaste reacties op gekregen!

Binnenkort in de schappen

Nog in ontwikkeling zijn de Idyl Shampoo & Crèmespoeling en de Idyl Haarkleuring. Deze producten komen binnenkort in de schappen van uw vertrouwde drogist net als de voetverzorging die nu al klaar staat om uitgeleverd te worden!

Vernieuwde website

Neem gerust een kijkje op de geheel vernieuwde website www.idyl-huismerk.nl, en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen. Idyl is vanaf heden ook te bestellen op de webshop van D.I.O!

 

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief