Idyl Ons Huismerk scoort hoog in Consumentenbondtest

Geplaatst op: 25-03-2011

Idyl Ons Huismerk scoort hoog in Consumentenbondtest

Het huismerk van onder andere de D.I.O. drogisterijen, Idyl Ons Huismerk, blijft zich ontwikkelen en dat is terug te zien!

Bijna elke keer in de top 5 

Uit de test van de Consumentenbond blijkt dat Idyl van de gemiddeld 30 verschillende soorten merken per categorie bijna elke keer in de top 5 is beland.

De Consumentenbond

De Consumentenbond heeft onder vele verschillende merken een onderzoek gedaan naar de Vitaminen, Mineralen en Supplementen (VMS). In de analyse van de Consumentenbond zijn ook de Idyl Visolie, Glucosamine, Vitamine B12 en Vitamine D meegenomen.

Idyl Visolie en de Idyl Glucosamine scoren boven de 9,5

Het testoordeel is gebaseerd op inhoud, informatie op het etiket, de adviesdosering en prijs per tablet. De Idyl Visolie en de Idyl Glucosamine scoren ruim boven de 9,5. De Idyl Vitamine B12 heeft de score 7,9 gekregen waarmee het product op de 4e plaats is beland en de Idyl Vitamine D3 had de score 7,4.

Goed alternatief voor A-merken

Voor de consument is de Idyl VMS een goed alternatief voor de A-merken. Zowel de kwaliteit als de prijs zijn meer dan gunstig. Om een complete VMS-lijn aan te bieden voor de consument kom Idyl Ons Huismerk zeer binnenkort met Idyl Multi Bruis en Idyl Probiotica.

Omisbare tool voor de D.I.O. drogisterijen

Idyl heeft zich ontwikkeld tot een onmisbare tool voor de D.I.O. drogisterijen en dit door de sterke en simpele visie: een prijs/kwaliteit verhouding die voldoet aan de hoogste verwachtingen, met behoud van een prima marge voor de ondernemer. De prijsstelling is tevens bedoeld om de consument in de D.I.O. drogisterij een prijsveilig gevoel te geven. De keuze van het Idyl assortiment is intussen zeer breed.

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief