Idyl Ons Huismerk breidt uit

Geplaatst op: 03-09-2010

Idyl Ons Huismerk breidt uit

Het huismerk van onder andere de D.I.O. drogisterijen, Idyl Ons Huismerk, blijft zich ontwikkelen en dat is terug te zien op de winkelvloer. Idyl is uitgebreid met een hele nieuwe haarstylinglijn.

Idyl Ons Huismerk breidt uitOok de Idyl gezichtsverzorgingslijn is onder handen genomen en uitgebreid.

Unieke formule

De haarlijn welke bestaat uit drie soorten gels, restyler, bedlook, wax en een gel-lac spray is sinds half augustus verkrijgbaar. "De reacties van ondernemers én consumenten zijn nu al bijzonder positief", aldus Tjeerd Verbeke, Unit Manager Private Label. "De haarlijn onderscheidt zich door de unieke formule die ervoor zorgt dat het kapsel comfortabel aanvoelt en een gezonde uitstraling heeft."

Nieuwe vormgeving en kleuren

De gezichtsverzorgingslijn is onderhanden genomen en in een geheel nieuw jasje gestoken. De gerestylde producten stralen door de nieuwe vormgeving en kleuren vertrouwen en kwaliteit uit. De vernieuwde lijn bestaat uit vier soorten reinigingsproducten en zes soorten gezichtscrèmes. Deze producten zijn vanaf eind augustus verkrijgbaar.

Flyers voor de consument

De ondernemer ontvangt voor beide lijnen een introductiepakket. Het pakket bestaat onder andere uit een schapstrook en bij de gezichtsverzorgingslijn komen er flyers aan het schap te hangen welke de consument mee naar huis kan nemen.

Nieuwe lijnen van huismerk

Maar hier blijft het niet bij. Eind dit jaar kan de consument ook nog een complete nieuwe tandenborstel- en shampoo-/crèmespoelinglijn van het huismerk verwachten, wordt de productgroep familyplanning uitgebreid en worden er diverse productlijnen verbeterd.

Sterke en simpele visie

Idyl heeft zich ontwikkeld tot een onmisbare tool voor de D.I.O. drogisterijen en dit door de sterke en simpele visie: een prijs/kwaliteit verhouding die voldoet aan de hoogste verwachtingen, met behoud van een prima marge voor de ondernemer. De prijsstelling is tevens bedoeld om de consument in de D.I.O. drogisterij een prijsveilig gevoel te geven. De keuze van het Idyl assortiment is intussen zeer breed.

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief