Idyl Ons Huismerk breidt steeds verder uit

Geplaatst op: 12-09-2011

Idyl Ons Huismerk breidt steeds verder uit

Idyl, het huismerk van o.a. D.I.O. drogisterijen heeft de afgelopen tijd een flinke groei mogen doormaken, in het eerste half jaar zijn er vele nieuwe producten gelanceerd.

Succesvolle groei van Idyl 

Enkele voorbeelden hiervan zijn de Idyl Tandenborstels en de Zonnecosmetica. Onmisbaar voor een huismerk. Verder lanceerde Idyl in 2011 de Familyplanning, een populaire lijn met vanaf nu ook condooms en diverse glijmiddelen, welke al 5,7% van het aandeel van Durex (binnen D.I.O.) heeft afgesnoept. We kunnen wel spreken van een succesvolle groei van Idyl Ons Huismerk over het afgelopen jaar. Maar hier blijft het niet bij.

Tegen zeer scherpe prijzen

Idyl Ons Huismerk is verder druk bezig om onder andere de Huidolie, Voetverzorging, Haarkleuring, Shampoo&Crèmespoeling en Bad&Scrubzout op de planken te zetten. Dit allemaal kunt u, tegen een zeer scherpe prijs, in kwartaal 3 en 4 in het schap van uw vertrouwde drogist verwachten. In september/oktober wordt de nieuwe make-up display geïntroduceerd met daarin verschillende product verbeteringen.

Binnenkort vernieuwde website over Idyl!

Tot slot kunt u binnenkort op een geheel vernieuwde website terecht voor alle ins en outs over Idyl Ons Huismerk. Hier vindt u alle nieuws, informatie, acties, assortiment en nog veel meer over dit steeds bekendere huismerk!

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief