Hydraterende Body Butters voor de droge huid

Geplaatst op: 21-09-2011

Hydraterende  Body Butters voor de droge huid

De Body Butters van THERME zijn rijk verzorgende, voedende en verzachtende formules. Ze hydrateren de droge, ruwe en schrale huid en zorgen voor een heerlijke geurbeleving.

Zen White Lotus Body Butter

De intensief hydraterende en voedende eigenschappen van THERME Zen White Lotus Body Butter maakt een ruwe en droge huid weer zacht en glad. De formule bevat zijde- extract, Macadamianootolie en Sheabutter van topkwaliteit, die de lichaamshuid onmiddellijk comfortabel laten aanvoelen.

Serene geurbeleving

De Sheabutter in de Zen White Lotus Body Butter bevat de vitamines A en D voor het herstel van de huid, vitamine E als antioxidant en vitamine F voor meer elasticiteit. De Witte Lotus zorgt voor een onweerstaanbare serene geurbeleving.

African Spa Baobab Body Butter

THERME African Spa Baobab Body Butter smelt op de huid en beschermt, herstelt en voedt zelfs de meest droge huidtypes dankzij een hoog gehalte aan Afrikaanse Sheabutter, Baobab-, Mango- en Rooibos- extracten. Deze intensieve verzorging trekt snel in de huid en zorgt voor een optimale hydratatie tot in de diepere huidlagen, voor een mooie glanzende huid!

Ylang Ylang Body Butter

Een ruwe en droge huid wordt direct zacht en glad dankzij de intensief hydraterende en voedende eigenschappen van THERME Ylang Ylang Body Butter in een recent vernieuwde verpakking. De formule bevat Sheabutter met daarin de vitamines A en D voor het herstel van de huid, vitamine E als antioxidant en vitamine F voor meer elasticiteit.

Sensuele geur

De combinatie van de hoogwaardige huidverzorgende bestanddelen en de zoete, exotische en vooral zeer sensuele geur van Ylang Ylang olie, zorgt ervoor dat de huid onweerstaanbaar lekker ruikt en streelzacht aanvoelt!

 

 

Consumentenadviesverkoopprijzen

  • THERME Zen White Lotus Body Butter € 8,49/250ml
  • THERME African Spa Baobab Body Butter € 8,49/250ml
  • THERME Ylang Ylang Body Butter € 8,49/250ml

Meer informatie: www.therme.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief