Hydraterend masker met hyaluronzuur en antioxidanten

Geplaatst op: 18-05-2011

Hydraterend masker met  hyaluronzuur en antioxidanten

Heerlijk zijn de zomermaanden maar helaas kunnen ze de huid flink uitdrogen en plegen vaak een flinke aanslag op onze huid waardoor deze strak en onplezierig kan aanvoelen.

Verzachtend, hydraterend en ultravoedend

Invloeden zoals zon, zweten en veelvuldig zwemmen kunnen de huid flink uitdrogen, waardoor deze strak en onplezierig kan aanvoelen en kwetsbaar wordt voor de vorming van rimpels en fijne lijntjes. Met het rijke, intensief voedende en hydraterende Skin Recovery Hydrating Treatment Mask van Paula's Choice zorg je op meerdere fronten voor een optimaal herstel van de droge huid tijdens en na de zomermaanden!

Unieke mix van macadamia, olijf, teunisbloem en abrikozenolie

Les onmiddellijk de dorst van je huid met dit ultravoedende en hydraterende masker dat rijk is aan verzachtende en hydraterende werkstoffen zoals hyaluronzuur, macadamia-, olijf-, teunisbloem- en abrikozenolie voor een ongelooflijk stralende teint en een zijdezachte huid. De unieke mix van plantaardige oliën, antioxidanten (o.a. vitamine C en E, soja isoflavonoïden), essentiële vetzuren (linoleenzuur) en lipiden, geeft de droge (zomer)huid precies datgene wat zij nodig heeft om zichzelf te herstellen. Het product kan als masker of als een intensieve moisturizer worden gebruikt.

 

Verkoopprijs

  • Paula's Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask  €16,15/118 ml.

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief