Human+Kind All-in-One Wash Off Facial Cleanser zonder chemicaliën

Geplaatst op: 12-02-2015

Human+Kind All-in-One Wash Off Facial Cleanser zonder chemicaliën

Het internationale merk Human+Kind heeft verzorgingsproducten met zuiver natuurlijke ingrediënten, die de huid herstellen en verbeteren en zijn niet op dieren getest. Ze bevatten geen chemicaliën, kleurstoffen, parabenen, parfum en additieven.

Alle producten uit de lijn zijn uitvoerig dermatologisch getest en speciaal gescreend op het voorkomen van allergische reacties en dus zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Volledige reiniging

Voor het reinigen van je gezicht is er de All-in-One Wash Off Facial Cleanser van Human+Kind. Deze romige, rijke substantie voelt prettig aan, biedt de huid een volledige reiniging, verwijderd eenvoudig make-up , onzuiverheden en vuil en maakt je huid heerlijk zacht en schoon. De geconcentreerde formule hydrateert en ondersteund de huid en gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen.

Met deep-cleansing reinigingsdoekje

De All-in-one facial cleanser wordt gebruikt met het meegeleverde deep-cleansing reinigingsdoekje die dode huidcellen verwijdert en zorgt voor een intensievere reiniging. Het reinigingsdoekje is wasmachinebestendig en is langere tijd te gebruiken. De gezichtsreinigingsdoekjes van Human+Kind zijn ook los verkrijgbaar voor € 6,95 per 2.

De cosmeticalijn van Human+Kind bestaat o.a. uit een shampoo, conditioner, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en BB cream.


Consumentenadviesprijs

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief