Huidverzorging met druivenpitextract

Geplaatst op: 29-11-2011

Huidverzorging met druivenpitextract

Vinoderm is gebaseerd op de sterkste anti oxidant ter wereld; het druivenpitextract. Het is een exclusief anti-aging middel in de vorm van een Bi-complex: een combinatie van wateroplosbaar druivenpitolie met vitamine E.

De eigenschappen van Bi-complex

De werking van dit eenmalige Bi-complex in de huidverzorging is veelzijdig:

  • Beschermt het lipiden- en huidbeschermingsmechanisme
  • Werkt kalmerend bij huidirritaties en roodheden
  • Synergie-effect druivenpitextract met vitamine E = GSP-T
  • Verhoogt het beschermingsmechanisme (DNA) tegen schadelijk UV-licht

Druivenpitextract, 50x krachtiger dan vitamine E

Druivenpitextract behoort tot de groep flavonoïden . Het is een natuurlijke antioxidant die dus in druiven(pitten) voorkomt, maar ook in appels,peren en veenbessen.Druivenpitextract is 50x krachtiger dan vitamine E en 20x krachtiger dan vitamine C. Het biedt bescherming tegen cel- en weefselveroudering (hetDNA)veroorzaakt door oxidatieve stress en toxische invloeden.

Beschermt de huid tegen schadelijke effecten

Druivenpitextract kan een heel brede bescherming bieden aan zowel het bindweefsel en de vaten en heeft een ontstekingsremmend en antiallergisch effect. Het is een ideale bescherming tegen de effecten van uv-straling en heeft een beschermende invloed op het collageen en elastine van de huid en vaatwanden. Het zorgt er voor dat bloedvaten stevig en soepel blijven en de doorstroming van vooral de onderbenen wordt bevorderd.

Stimuleert collageen, remt de afbraak

Druivenpitextract stimuleert, in samenwerking met vitamine C, de aanmaak, reparatie en stabilisering van collageen en remt de afbraak van collageen. Ook de afbraak van elastine en hyaluronzuur (een bouwsteen van het bindweefsel) worden door druivenpitextract geremd. Druivenpitextract helpt ook bij de wondheling van huid en slijmvliezen en beschermen tegen huidbeschadiging door UV-licht.

Zonder conserveringsmiddelen

Vinoderm verzorgingsproducten bevatten naast het druivenpitextract plantaardige extracten zoals gist, komkommer, avocado-olie, shea butter, witte waterlelie, tuinkers, kamille-extract, hyaluronzuur, melkdistel, propolis, ginkgo, groene thee, magnolia-extract en grapefruitextract. Het is een overzichtelijke verzorgingslijn voor iedere leeftijd en huidtype. Vinoderm is dermatologisch getest, zonder conserveringsmiddelen en dierproefvrij.

 

Voor meer informatie: Nouvelle Beauté, tel: 045 5350417 of via info@nouvellebeaute.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief