Huidpeelingsokken voor zachte en gladde voeten!

Geplaatst op: 06-06-2011

Huidpeelingsokken voor zachte en gladde voeten!

NEWFEET Exfoliating Socks zijn huidpeelingsokken waarbij je al na één eenvoudige behandeling van 45 minuten heerlijke zachte voeten krijgt die weer glad aanvoelen!

Verwijderen van oude huidcellen

Exfoliating is het scrubben/vernieuwen van de huid, waardoor oude huidcellen loslaten zodat de huid zelfstandig nieuwe huidcellen kan aanmaken. Huidcellen kunnen zich in de loop van de jaren ophopen waardoor een dikkere huid en zelfs huidophoping kan ontstaan. Gedurende de dag is de huid van de voeten onderhevig aan wrijving en druk, hierdoor kan de huid niet natuurlijk afschilferen. Indien hieraan niets wordt gedaan kan de huid droog worden of barsten, zgn. hielkloven, wat pijn, bloeding of zelfs infecties kan veroorzaken.

Weg met eelt, hielkloven en opgehoopte huidcellen!

De nieuwe NEWFEET exfoliating socks van Herbapharm is een revolutionaire, professionele behandeling die je gewoon thuis kunt uitvoeren want met slechts 1 eenvoudige behandeling met NEWFEET exfoliating socks kun je een overschot aan eelt en hielkloven, of een teveel aan opgehoopte huidcellen van je voeten laten verdwijnen! Na 1 behandeling van 45 minuten zullen je voeten de dode huidcellen gaan verliezen en weer glad en zacht gaan aanvoelen.

Verkrijgbaar in twee maten

De NEWFEET exfoliating socks zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten; voor schoenmaat 34 tot en met maat 40 en voor schoenmaat 40 tot en met maat 46.

 

Consumentenadviesprijs

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief