Huidcoach Dag 2013 van hannah SIRC groot succes

Geplaatst op: 19-09-2013

Huidcoach Dag 2013 van hannah SIRC groot succes

Vorige week vrijdag 13 september organiseerde hannah SIRC weer haar jaarlijkse Huidcoach Dag. Dit jaar stond het thema ‘TIJD' centraal. Een verrassende dag vol inspiratie! hannah introduceerde niet alleen een nieuw product en nieuwe App, ook werd het nieuwe design van de ‘hannah huidcoach jas' gepresenteerd.

De Huidcoach Dag bestond o.a. uit spraakmakende en unieke gastsprekers en interactieve workshops.

Tips om het beste uit jezelf halen

Het ochtendprogramma werd geopend door de bekende presentatrice en coach Pernille la Lau die de huidcoaches zoal leerde over wat je onderbewustzijn doet met je dagelijkse beslissingen, zowel privé als zakelijk en hoe je het beste uit jezelf én uit je (werk)dagen kunt halen. Aansluitend gaf inspirator en motivator René Boender een dynamische presentatie.

Introductie hannah Cleansing Clay en huidcoach App

Directeur Monica van Ee presenteerde de huidcoaches op een aantal spraakmakende innovaties binnen hannah. Naast de introductie van het nieuwe hannah product Cleansing Clay, werd de unieke huidcoach App gepresenteerd. Deze app werd speciaal voor hannah ontwikkeld met daarin 25 belangrijke huidverbeterende vragen en antwoorden, alsmede essentiële huidtips voor het genereren van duurzame huidverbetering voor alle denkbare huidtypes. Via de zoekfunctie kunnen consumenten eenvoudig de dichtstbijzijnde huidcoach vinden.

Nieuwe huidcoach jas

In samenwerking met modeontwerper Odair Pereira liet hannah SIRC de nieuwe (behandel)jas voor de huidcoaches ontwerpen. Het nieuwe design heeft een getailleerde schnitt en is gemaakt van ademende en soepele stoffen. De hoogwaardige pasvorm biedt de huidcoaches een aangenaam draagcomfort en dito bewegingsvrijheid tijdens hun behandelingen in combinatie met een stijlvolle presentatie. Tijdens deze dag werd de nieuwe huidcoach jas geshowd door voormalig Miss Nederland Kim Kötter en Miss Universe Nederland Nathalie den Dekker.

Verrassende workshops

Na een uitgebreide lunch was het 's middags ‘tijd voor business' en ‘tijd voor gezondheid' met lezingen van Lorraine Vesterink en Ralph Moorman. ‘Tijd voor Jezelf' had verschillende workshops op het gebied van haar, make-up en mode met o.a. topkapper Hedwich Vigelandzoon en visagisten Carla Rep en Nikkie de Jager. In de namiddag was het ‘Tijd voor Drinks & Bites' met als verrassing Live Art! kunstenaar Geoffrey Wijn

Gezellige en leerzame dag

In de namiddag was het ‘Tijd voor Drinks & Bites' met als verrassing Live Art! kunstenaar Geoffrey Wij die gespecialiseerd is om in ca. 10 minuten een indrukwekkend schilderij te maken op basis van een thema en/of woord dat men hem aanreikt. De hannah Huidcoach Dag werd dankzij het gevarieerde programma en de unieke gastsprekers een informatieve, leerzame en bovenal gezellige dag met veel nieuwe dingen en niet te vergeten: TIJD voor elkaar!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over hannah SIRC op www.hannah.nl en www.huidcoach.nl.

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief