Hoofdkantoor van D.I.O. feliciteert alle 175 winkels op één dag

Geplaatst op: 12-04-2012

Hoofdkantoor van D.I.O. feliciteert alle 175 winkels op één dag

Gisteren, woensdag 11 april, werden álle 175 winkels van D.I.O. verrast door een spoedbezoek. Mede dankzij de formuleleden en de medewerkers op de winkelvloer is D.I.O. de beste servicedrogist van Nederland geworden.

Dit blijkt uit het voorjaarsrapport van GFK Panel Services, in opdracht van het vakblad Nieuwe Drogist.

In het zonnetje gezet

Alle aanwezige medewerkers werden door het team van het hoofdkantoor gefeliciteerd en in het zonnetje gezet. Natuurlijk gebeurde dit onder het genot van iets lekkers. Ook werd de winkel voorzien van duidelijke kenmerken zodat alle bezoekers kunnen zien dat ze bij de beste servicedrogist van Nederland binnenstappen.

Beste service drogist van het jaar

De drogisterijformules zijn beoordeeld door ruim zesduizend consumenten op de aspecten deskundigheid, vriendelijkheid, kwaliteit, assortiment, aanbiedingen, prijzen, sfeer en de netheid in de winkel. D.I.O. wil zich onderscheiden op service en deskundigheid en dat is zeker gelukt. In het voorjaarsrapport haalt D.I.O. overall, als nieuwkomer dit jaar, een prachtige tweede plaats. Zes van de acht aspecten vallen onder de factor service. Hierop scoort D.I.O. zelfs het beste. Ook bij de top vier factoren waarop een consument de keuze voor een drogist baseert, scoort D.I.O. het beste. D.I.O. mag zich daarom een jaar lang met recht de beste servicedrogist van Nederland noemen.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief