'Homme', de nieuwste geur van David Beckham

Geplaatst op: 25-07-2011

 'Homme', de nieuwste geur van David Beckham

David Beckham brengt in samenwerking met cosmeticaconcern Coty zijn derde nieuwe geur voor mannen op de markt genaamd 'Homme' die in september wordt gelanceerd.

Voor de moderne man

Volgens David Beckham is het een geur die zijn eigen stijl het beste weerspiegelt, een kruidige houtachtige mannelijke geur voor de moderne echtgenoot, vader, zakenman en sportman. Zijn eerste mannelijke geur, David Beckham Instinct, werd in 2005 op de markt gebracht, gevolgd in 2006 met 'Intimately Beckham'. Daarna bracht hij samen met zijn vrouw Victoria nog vijf andere geuren uit die verkrijgbaar zijn in een lijn voor mannen en vrouwen.

Sensueel, krachtig en verleidelijk

Het nieuwe parfum werd gemaakt door Pierre Negrin die o.a. ook geuren maakte voor DKNY, Ralph Lauren en Guess. De topnoten in 'Homme' zijn geuren van verfrissende citroenschil, pittige szechuanpeper, en krachtige gember. Heerlijk prikkelende rozemarijn, sensuele kasjmier en de geur van leer zorgen voor de hartnoten met basisnoten bestaande uit zoete bloemige patchouli, warme mahonie en verleidelijke muskus.

 

 

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief