Holland & Barrett lanceert in Nederland de ‘Passie’ App

Geplaatst op: 03-08-2015

 Holland & Barrett lanceert in Nederland de ‘Passie’ App

Holland & Barrett heeft de ‘Passie’ App gelanceerd voor haar klanten. Deze App ondersteunt het zogenoemde ‘Passie’ loyaliteitsprogramma dat in april 2015 is gelanceerd.

Klantenkaart 

Klanten kunnen sinds april in alle fysieke winkels van De Tuinen en Holland & Barrett in Nederland een gratis ‘Passie’ klantenkaart ophalen. De naam ‘Passie’ staat voor de passie die het bedrijf heeft voor haar klanten en producten. Met het gratis loyaliteitsprogramma genieten klanten van vele voordelen en exclusieve aanbiedingen en sparen ze punten op al hun aankopen.

Omnichannel-strategie

Een fysieke klantenkaart kan voor sommige klanten een reden zijn om niet deel te nemen aan het programma. Deze drempel neemt de retailer weg met de App. Met de lancering van de App neemt Holland & Barrett Benelux een eerste stap in de omnichannel-strategie. Uiteindelijk wil Holland & Barrett naar een situatie waarbij ze al haar klanten persoonlijk advies geeft, via de door de klant gewenste kanalen.

Digitale klantenpas

De nieuwe ‘Passie’ App is een digitale klantenpas waarmee klanten inzicht krijgen in hun actuele puntensaldo, waardebonnen kunnen inzien en verzilveren en hun gegevens kunnen inzien en deels wijzigen. De App wordt later dit jaar uitgebreid met o.a. een store locator. Het klantenprogramma zal ook worden uitgerold naar België en de webwinkel van de retailer, naar verwachting medio 2016.

De ‘Passie’ App is beschikbaar voor IOS en Android en te vinden onder ‘Passie voor de Tuinen’ en ‘Passie voor Holland & Barrett’. Klanten ontvangen voor het downloaden en inloggen op de gratis App 150 ‘Passie punten’ t.w.v. € 1,50.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief