Hoestdrank bij vastzittende hoest, droge hoest en kriebelhoest

Geplaatst op: 04-03-2010

Hoestdrank bij vastzittende hoest, droge hoest en kriebelhoest

Het homeopathische geneesmiddel Drosinulasiroop van A.Vogel werkt ontstekingsremmend, hoeststillend en verzachtend en maakt een vastzittende hoest los. De hoestdrank beschermt het slijmvlies en vergemakkelijkt het ophoesten van slijm, waardoor u wat meer lucht krijgt.

  • - De hoestdrank geeft verlichting bij prikkelhoest
  • - Maakt vastzittende hoest los
  • - Beschermt het slijmvlies
  • - 100% natuurlijk

Werking

Cephaelis ipecacuanha bevordert onder andere het vervloeien van slijm en vergemakkelijkt het ophoesten. Dactylopius coccus wordt onder andere van oudsher toegepast bij krampachtige hoest/kinkhoest.

Drosera rotundifolia

Drosera rotundifolia werkt krampopheffend en bevordert het ophoesten van slijm. Hedera helix vergemakkelijkt het vervloeien en het ophoesten van slijm en werkt krampopheffend.

Antibiotische eigenschappen

Inula helenium heeft onder andere antibiotische eigenschappen, vergemakkelijkt het ophoesten van slijm en werkt ontspannend op de bronchiën. Picea excelsa werkt verzachtend, ontstekingsremmend, slijmvliesbeschermend en bevordert het ophoesten van slijm.

Hoesten

Hoesten is een symptoom dat vaak voorkomt in combinatie met verkoudheid. De krachtige luchtstoten brengen slijm en stofdeeltjes uit de luchtwegen naar buiten. Hoesten heeft dus een reinigende functie. Er zijn verschillende soorten hoest. De zogenaamde kriebelhoest is een reactie op het geïrriteerde slijmvlies van de luchtpijp.

Kriebelhoest

Deze irritatie kan ontstaan door roken, het verblijf in rokerige of stoffige ruimten of eenvoudig door een gebrek aan frisse lucht in de slaap- of woonkamer. Hoesten heeft pas nut als het gepaard gaat met het opgeven van slijm. Daarom is het verstandig een 'droge' hoest (waarbij dus geen slijm wordt opgehoest) te onderdrukken.

 

Drosinulasiroop van A.Vogel is een homeopathisch geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief