Het ultieme verzorgende power duo voor je handen

Geplaatst op: 10-04-2013

Het ultieme verzorgende power duo voor je handen

De huid van je handen verouderen het snelst. Dit komt omdat de huidstructuur van je handen heel wat minder vet bevat en het meest blootgesteld wordt aan uiteenlopende weersomstandigheden, water, zeep, schoonmaakproducten, etc.

Je handen verdienen dus zeker wel een beetje extra aandacht. Sensai stelt je graag voor aan het ultieme power duo voor je handen: Sensai Cellular Performance Intensive Hand Treatment en Sensai Cellular Performance Treatment Gloves.

Sensai Cellular Performance Intensive Hand Treatment

Deze intens voedende handcrème van Kanebo brengt de huid, nagels en nagelriemen direct in perfecte conditie en voorkomt ongelijkmatige pigmentatie en droge, ruwe handen. Na gebruik zijn je handen heerlijk zacht en soepel. De crème trekt goed in de huid, plakt niet en bevat beschermingsfactor SPF 8.

Sensai Cellular Performance Treatment Gloves

Wil je het beste resultaat voor je handen? Gebruik dan in combinatie met de handcrème de Sensai Cellular Performance Treatment Gloves. Deze handschoenen zijn ideaal voor ruwe, gebarsten en droge handen. Dankzij het keramische weefsel wordt de werking van Sensai Cellular Performance Intensive Hand Treatment versterkt. Het resultaat zijn ongelooflijke zijdezachte en soepele handen!


Consumentenadviesprijzen

  • Sensai Cellular Performance Intensive Hand Treatment  € 88,59/100 ml
  • Sensai Cellular Performance Treatment Gloves  € 18,29

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief