Hét nieuwste mode- & beautyaccessoire

Geplaatst op: 19-05-2010

Ogen vormen een prominent onderdeel van het gezicht. De kleur en het patroon van de iris van de ogen geeft de blik intensiteit, diepte, aantrekkingskracht en sprankeling. Voor wie zijn of haar ogen opvallender wil maken, eens subtiel of drastisch van kleur wil veranderen of een extra bijzondere oogopslag wenst tijdens bijvoorbeeld een spetterende party zijn er de ColourVue Lenzen!

Het nieuwste mode- en beautyaccessoireDe ColourVue Lenzen zijn geschikt als cosmetische contactlenzen. Deze lenzen hebben dus geen sterkte en kunnen daardoor door iedereen worden gedragen met een aanbevolen leeftijd vanaf 16 jaar.
Door de verschillende kleuren, patronen en optische effecten zorgen deze unieke lenzen ervoor dat je ogen er telkens weer anders en zonder twijfel spraakmakend uit kunnen zien!

Verkoopprijzen;

  • ColourVue ‘3-Tones' € 23,95
  • ColourVue ‘Big Eyes' € 23,95
  • ColourVue ‘Glamour' € 23,95 en € 32,50 voor de ‘Silver' en ‘Gold'-varianten
  • ColourVue ‘Fusion' € 23,95
  • ColourVue ‘Stars & Jewel' € 23,95
  • ColourVue ‘Crazy Lens' € 32,50
  • ColourVue ‘Glow Illuminant' € 37,50
  • ColourVue Max Optifresh € 4,95/60 ml (= reinigingsvloeistof voor de lenzen)

NB: De ‘3- Tones', ‘Fusion', ‘Glamour', ‘Stars & Jewels' en ‘Big Eyes' zijn allen lenzen voor 3 maanden. De ‘Crazy'- lenzen en ‘Glow Illuminating'- lezen zijn allen lenzen voor 1 jaar.

Kleurenlens Kleurenlens

Lenzen en het kiezen van de juiste kleur

"Natural- look" lenzen"

- Deze geven een subtiel kleurverschil. De 3-tones lenzen zijn niet erg goed waarneembaar op donkere ogen of bij een avondje uit bij schemerlicht.

Een natural & licht vergrotende lens

- Deze lenzen zijn een combinatie tussen de ‘Big Eyes' en de ‘3-Tone' lenzen. Glamour lenzen bieden een iets uitgebreider kleuren-palet dan de "3-Tone lenzen" en hebben een zwarte cirkel,vergelijkbaar met de de Big Eyes om de ogen groter te doen laten lijken.

Vergrotende lenzen

- Bieden meer dekkende & warme kleuren met een zwarte cirkel om de buitenste rand van de lens, om de ogen veel groter te doen lijken.

Vergrotende lenzen

- Met een mix van kleuren die helder en goed waarneembaar zijn . Deze lenzen zijn geschikt voor zowel lichte als donkere ogen omdat ze een mengeling van grijs en geel tinten bevatten.

Een subtiele lens

- Niet ontworpen om de oogkleur te veranderen maar geeft een subtiel contrasterende verandering aan de oogkleur. De drager moet een contrasterende kleur kiezen . B.v: Als je donkerbruine ogen hebt, kies dan voor een grijze "Stars & Jewels voor het mooiste effect

Heb je lichte of donkere ogen ?

Het kiezen voor een lens om de natuurlijke oogkleur te veranderen: ?Een meer natuurlijk ogende lens geeft een subtiele verandering terwijl een vergrotende lens van b.v de ‘Fusion' serie, die o.a. wat geel en/of grijs bevatten of b.v de ‘Glamour Aqua', een vergrotend effect geven.

Donkere ogen zullen lastiger "op te lichten" zijn, dus kies een lichtere kleur en een serie die minder natuurlijk is als je een groter effect wil bereiken om de kleur van je natuurlijke ogen te veranderen.

Natuurlijke oogkleur: Donker bruin Met Colourvue lenzen

 

Meer informatie: www.colourvue.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief