Het hele jaar door een sunkissed look met JWOWW Tanning Lotions

Geplaatst op: 13-09-2013

Het hele jaar door een sunkissed look met JWOWW Tanning Lotions

Jenni Farle werd bekend als ‘JWOWW' in de MTV kaskraker ‘Jersey Shore'. In samenwerking met Australian Gold heeft ze nu haar eigen "JWOWW" Tanning Lotions, bruiningslotions voor onder de zonnebank welke nu ook in Europa verkrijgbaar zijn via de professionele zonnestudio's.

De Tanning Lotions bevatten rijke formules die een diepe bruining onder de zonnebank combineren met een hoogwaardige huidverzorging op basis van o.a. vitaminen, antioxidanten en krachtige hydraterende en beschermende ingrediënten.

JWOWW 50x Black Bronzer 

De JWOWW 50x Black Bronzer bevat een uitgebalanceerde mix van krachtige bronzers, waaronder tyrosine en DHA en staat garant voor een ongekend snel en diep bruiningsresultaat. Natuurlijke sheabutter en amandelolie voeden en beschermen de huid en zorgen ervoor dat de bruine teint langer aanhoudt.

Bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering

De toegevoegde vitamine C en druivenpitolie in de JWOWW 50x Black Bronzer geven je huid een heldere, frisse uitstraling en gaan een vroegtijdige huidveroudering tegen. De toegevoegde cafeïne helpt bij het verminderen van plaatselijke vetophopingen en bevordert een mooie, gestroomlijnde lichaamshuid. Deze bruiningslotion heeft heerlijke geurnoten van rijp fruit en een vleugje chocolade!

JWOWW Tattoo Colour Protection

JWOWW's Tattoo Colour Protection houdt je tatoeage net zo mooi en kleurrijk als op de eerste dag dat je deze kreeg! Deze parfumvrije formule bevat het huidbeschermende mineraal zink en botanische extracten zoals kamperfoelie, toverhazelaar framboos, zwarte bes, en rozemarijn. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kleuren van je tatoeage niet vervagen.

Met vitamine A, C en Emu-olie

De samenstelling van JWOWW Tattoo Color Protection bevat tevens natuurlijke Emu-olie, een krachtige huidherstellende moisturizer, vitaminen A en E, bijenwas en druivenpit olie die de huid intensief verzorgen en beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering Het ontwerp van de tube is gebaseerd op de tijger-tattoo die Jenni Farley onlangs liet zetten.


Consumentenverkoopprijzen

  • JWOWW 50x Black Bronzer € 64,95/flacon 400 ml
  • JWOWW Tattoo Color Protection  € 34,95/tube 135 ml

 

De producten van JWOWW (by Australian Gold) worden in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland.

Meer informatie: www.australiangolddirect.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief