Hét EHBO ‘herstel elixer' voor de droge en beschadigde huid

Geplaatst op: 31-05-2011

Hét EHBO ‘herstel elixer' voor de droge en beschadigde huid

Met de komende warme dagen en de zomermaanden in het vooruitzicht is het nu de hoogste tijd om de huid in topconditie te brengen én te houden.

Hoogwaardige kuurelixer

Door de inwerking van zon, zeewind en zout water krijgt onze huid het straks immers zwaarder te verduren dan normaal, hannah Skin Elixer is hiervoor een ideaal product. Deze hoogwaardige kuurelixer is een regelrechte huidverbeterende ingrediëntencocktail die intensief herstellend én verzorgend werkt bij een uitgedroogde, vochtarme en verzwakte huid en is ideaal voor tijdens de komende zomermaanden.

Met voedende en intensief huidherstellende ingrediënten

De formule van hannah Skin Elixer wordt gebruikt als een intensief huidverbeterende elixer en dus niet in plaats van een verzorgende crème. Deze huidelixer is uitzonderlijk rijk aan voedende en intensief huidherstellende ingrediënten. De formule bevat o.a. hyaluronzuur, een huideigen substantie van het bindweefsel dat een sterk waterbindend vermogen heeft van maar liefst 600x het eigen gewicht waardoor het vochtconditie van de huid op een natuurlijke manier intensief hersteld wordt. De basis van 50% Royal Jelly (Koninginnegelei) in dit krachtige serum zorgt ervoor, dat het hyaluronzuur diep in de huid kan dringen.

Maak je huid klaar voor een stralende, lange zomer

Het toegevoegde melkzuur voorkomt de vorming van hoornpropjes, is antibacterieel en reguleert tevens de pH- waarde. Kamille extract werkt ontsmettend, ontstekingswerend, kalmerend en beschermend. De toevoeging van Paardenstaart werkt adstringerend, doorbloedingactiverend en verstevigend op het huidweefsel. Kruidenextracten van rozemarijn, salie en wilde tijm werken stimulerend, tonifiërend, antiseptisch en zuiverend op de huid. Het hoge gehalte aan ureum zorgt er tot slot voor, dat de huid van extra vocht wordt voorzien en dit bovendien langdurig vasthoudt. Het resultaat is een huid die comfortabel, zacht, glad en soepel aanvoelt. Klaar voor een stralende en lange zomer!

 

Verkoopprijs

 

  • hannah Skin Elixer  € 58,00/30 ml

 

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief