HemoClin

Geplaatst op: 25-01-2010

HemoClin

Sinds januari 2008 produceert en distribueert Biohorma in Nederland HemoClin* aambeiengel. HemoClin* is een vooruitstrevende topper in de behandeling en voorkoming van aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken.

Nadat de Nederlandse markt in producten bij aambeien jarenlang stilstond – en bij veel patiënten weinig tevredenheid opleverde – introduceerde Biohorma de aambeiengel HemoClin. En met succes, want het marktaandeel is vanaf het begin af aan groot en veelbelovend.

HemoClin aambeiengel

Naast de behandeling en voorkoming van aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken, verlicht HemoClin* de bijbehorende symptomen als gevoeligheid, jeuk, irritatie, branderigheid en gevoeligheid direct. De natuurlijke gel met de gepatenteerde Bio-actieve Bacteriële Blokker neutraliseert schadelijke bacteriën en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. En met de gebruiksvriendelijke applicator is de gel handig en hygiënisch aan te brengen.

Natuurlijke gel

De kleurloze gel bevat het gepatenteerde bio-actieve 2QR-complex, de zogenaamde Bio-actieve Bacteriële Blokker, afkomstig van de Aloë Barbadensis plant. De Blokker neutraliseert schadelijke bacteriën, verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. HemoClin* is net als de andere producten van Biohorma 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen, geurstoffen of stoffen van dierlijke herkomst. Daarmee past het product bijzonder goed bij de missie van Biohorma.

 

HemoClin aambeiengel is een homeopatisch geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief